agga143
Entuzjast(k)a
Bodzinka dziękuję za komplementa Dobrze że z Lolkiem już ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agga bo ja na kompie oglądam. drugi sezon:-):-):-)
No kochana na Dr Housa to się chyba zdeczko spóźniłaś? ;-):-) Ja też lubie oglądać tego wariata
no przecie wczora z wieczora też się darłam za Asiulinkąno jakże cię w doooooopę kopnę to bydziesz widziała sie pytam gdzie ty, listy gończe posyłam a ty mi piszesz że nikt o cię nie pyta oszty
no mówiłam , że będzie dobrze;-)a i u okulisty wszystko pójdzie gładko. napisz co i jakWyniki badań krwi Stasia okNawet nie wiecie jak mi ulżyło
Krzymka bo parasolem po zebrach przejadę;-)ja też cię lubię i ciacho wczoraj wszamałam przecież i nie pytałam co jest w środku
jaka kruszynka z Pati:-):-)słodkie maleństwoNo to i ja się pochwalę moją Patrysią jak była mała a co
1. w szpitalu, 2. w domciu z tatusiem, 3,4 troszkę większa, 5.dzien przed roczkiem, hi hi jak chłopiec ,
dobrze, że się rozeszlo po kościach i na strachu się skończyłoJ
Mały szkrabek juz O.K. zero goraczki i łobuzuje.
wstałam tylko jest u mnie mamaMadźka a Ty jeszcze śpisz?Sikoreczka też?
Wow Jaga ślicznie wygląda a suknia piękna W tym szczegulnym dniu będzie olśniewająca Napewno
Ach Sikoreczko jakie pikne zdjątko , ale TY na klecząco przed kompem, kolanka nie bolały? Poświęcasz się dla nas kochana :-) A kto Ciii krzesło porwaaaaaaał?
Zaproszonko poszło,dziękuje za namiary i przesyłam buziaczkiiiiiiiiii :-):-):-)
ech nic nie przeskrobałam tylko mi krzesła nie dali u mamy i tak musiałam na kolana przed kompikiem paścWitam w słoneczny dzień.
Jaga-panna młoda jak się patrzy.
sikoreczka-Pewnie coś przeskrobałaś i na grochu klęczysz przed kompem.
Bodzia-Jak mały Loluś?
ślicznościNo to i ja się pochwalę moją Patrysią jak była mała a co
1. w szpitalu, 2. w domciu z tatusiem, 3,4 troszkę większa, 5.dzien przed roczkiem, hi hi jak chłopiec ,
super że wyniki są dobre. A ja już nie śpię ale umieram zleksza
Madźka a Ty jeszcze śpisz?Sikoreczka też?
wciągnięta na oficjalną liste fanklubową psychopatycznego i socjopatycznego geniuszaagga143 i Madźka27 dopiszcie mnie do mamusiowego fan clubu Dr. Hosue'a