reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też już zmykam spać. Mam nadzieję, że odezwę się niebawem (może jutro?).:tak::-)
Aneta głos oddałam.:tak:

Dobranoc kobitki.:-)
3eeeb6c5c0fc7cc87920d7afbad66dc1.gif

reklama
Witajcie Koffane :happy2:

Kurcze przez prawie 3 dni nie zaglądałam i ładnych zaległości sobie narobiłam:baffled:
Za Wami nadążyć nieraz jest bardzo ciężko:tak: W poniedziałek miałam jakiegoś doła:confused::-( i nic mi się nie chciało a we wtorek 12 gości, grill i impreza do późna:no: więc nie chciało mi się nawet tu zajrzeć. A dziś sprzątanko, mycie okien itp. Musiałam troche lepiej ogarnąć bo w piątek przyjeżdza siostra mojego m z Irlandii , ze swoją 4 miesięczną córunią :tak::-D i niebedzie czasu na sprzątanko bo mamy zamiar cały czas latać , tzn sie odwiedzać :-D:-D Już nie moge się doczekać maleństwa bo jeszcze jej nie widziałam,:no:tylko widziałam na fotkach i przez skypa, a teraz wkoncu bede mogła ją wycałować :tak: i pobawić ;-).

A teraz nadrobie chociaż część zaległości :tak:

No i parę foteczek wspominkowych:-D
Amandzia chyba z godzinkę po porodzie:-D
amandzia1955wo7.jpg

na drugi dzień w szpitalu
wehiklp8.jpg

jeszcze w szpitalu:tak:
wehik1af9.jpg

myślę...:-D
wehik2xr9.jpg

mam już tydzień:-)(zdj robione komórką)
dsc03349pc0.jpg

U mamusi w brzusiu- 5 miesiąc:tak:
wbrzusiu1rr2.jpg

po kapieli- mam już 8 dni :-D
pokpielium0.jpg

a tu mam już 2 miesiące:-D
dwamiechyxe5.jpg

4 miechy za mną:-D
majuxy1.jpg

no i ostatnia fotka - mam na niej 7 miesięcy
7miesicyfl4.jpg

Amandzia prześliczna :tak: i ta burza włosków:szok: bombowa:tak::-D, moja jak się urodziła to niewiele włosków miała, wkleje Wam kiedyś fotki. No a Ty mamuśka no no, niezła laska :tak: i jaka młodziutka, ślicznie :tak:

No Aluśka, ja bym na waszym miejscu juz zamek z wysoką wieżą szykowała co by Ślicznotke od nadmaieru adoratorów chronic.No ale urode ma po mamusi:tak::tak::tak:
:-D:-D:-D Racja , zgadzam się z Tobą Bodzia w 100%:tak::tak::tak::-D
Bodzia jak tam nasz słodki Lolek?. I foteczki jak zwykle superowe:tak:, chyba swoje też Ci podeśle;-). Masz talent koffana :tak::tak::tak:

No i zapomniałam w tym miesiącu sformatować dysku i już doprowadza mnie do szału.Kiedyś go uduszę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Nie denerwuj się kochana, jeśli chodzi o m :-D;-):-D to Madźka ci poradzi jak ich wychować :tak:;-)

:baffled::baffled:a tu cisza jak makiem zasiał. no tak sezon ogórkowy:cool2::cool2::cool2:
idę zalec z mężem na kanpie i Dr Housa będziemy oglądać:tak:
życzę Wam kobitki nocki, która przynosi ukojenie i odpoczynek po dłuuugim dniu:tak:;-)
niteboybed.gif

No kochana na Dr Housa to się chyba zdeczko spóźniłaś? ;-):-) Ja też lubie oglądać tego wariata :tak::-D:-D

Wreszcie udało nam sie dojśc do remontu kuchni:tak: Meble to miałam jeszcze po dziadkach, chyba ze 20 lat miały:sorry2: No ale trochę kaski od rodziców dostalismy to mężuś odnowił:-D

Sikoreczka kuchnia śliczna :tak::tak::tak:
Superanckie tatuaże sobie córcia zrobiła ;-), jaki talent :tak:, zdolna pewnie po mamusi co? Super foteczki z pikniku i wypadu z Jagą.
Widze że dni do urlopiku odliczasz, nie dziwie sie, baw się dobrze koffana:tak::tak:

:tak::tak:no tak od razu pomyślałam:dry:Anula kobieto weź no Ty się zbierz w sobie tupnij swoją filigranową stópką i ustal zasady w tym związku bo ten chop Ci swoim marudzeniem i fochami czas zabiera;-)ściskam cieplutko i mam nadzieje, że już wszystko okiej i formata mu wczoraj zapuściłaś i dzisiaj bez zarzutu działa:sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D

Madźka sprzedałam mu z mojego 38 i jest ok.On jest dziwny poważnie przed ślubem był jakiś inny;-)albo moja miłość była wtedy oślepiona:-D:-D:-D:-D:-D
My dziś znów do lekarza mam nadzieję,że wyniki będą ok:tak::tak::tak:Jutro okulista i mam nadzieję,że póki co koniec.Staś miał wczoraj pobiraną krew normalnie z żyły i nawet nie zapłakał mój dzielny mężczyzna:tak::tak::tak::-D:-D:-DChciałam Wam wrzucic foty ale mój kompik nie dogaduje się z aparatem i mus czekać aż m. wróci i naprawi:tak::tak::tak:

Ucałuj Stasia , i oby wszystko było dobrze :tak: , mojej małej też oczko uciekało i to dość długo ale zawsze jak jechaliśmy do okulisty było wszystko ok. Ale Staś dzielny chłopak jest :tak::tak::tak:, Patrycji kolega z klasy jak tylko igłe widzi to już płacze a z Twojego Stasia to prawdziwy facet jest :tak::-D

:dry:Aggaaaaaaa, Iiwkaaaaa, Asiulinkaaaaaa - gdzie was licho porwało baby:confused::confused:

Jestem, jestem. już mnie przywiało spowrotem :-D

Zuzkus piekne widoczki :tak:
Kerry witaj :-)
Asiulinka gdzieś Ty sie podziewała?

Dziewczyny którch nie mam na NK dawajcie namiary, oczywiście jeśli chcecie mnie w swoich znajomych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak coś pominełam przepraszam

Na lipcówkach ostatnio mały ruch.;-)Nie martw się o mnie też nikt nie pytał. A ja tam zauważyłam, że Cię brakuje.;-):-p
no jakże cię w doooooopę kopnę to bydziesz widziała:wściekła/y: sie pytam gdzie ty, listy gończe posyłam a ty mi piszesz że nikt o cię nie pyta:wściekła/y: oszty :tak:
pustki pustkami:-p z siorką piję;-);-);-) nio i jest gites;-) a oto fotki mojej siostrzyczki w sukni ślubnej

i jeszcze jak z wami dziś na kolanach przebywałam:baffled:

Hej, hej jestu kto jeszcze?

zuzkus zawsze można się nauczyć, nigdy nie jest za późno. Ja dopiero dwa sezony jeździłam ale wciągnęło mnie na maksa. no a teraz dwa lata przerwy no bo najpierw jedno małe a teraz ciąża była dlatego czekam z upragnieniem na zimę...porządną!

No co do tych porządnych zim to...:no::baffled:

Zuzkus współczuję takiej rozłąki z małżonkiem:-(
ładne widoczki masz:tak::-):-):frown:

Widoczki ładne, ale pracy nie ma i młodzi uciekają:-(za pracą

Dobranoc babeczki, czas iść w kimono

Witam o poranku.Niestety pochmurny z kapuśniaczkiem. Właśnie czekam na męża i Kubusia bo poszli po pieczywo ale znając Kubusia to zrobił jeszcze obchód po wszystkich kałużach.

reklama
Cześć Laseczki :-D

Pogoda nam się troche popsuła :no: , wczoraj było piknie :tak: a dziś znowu dupaaaa, chmury i wiaterek. Oby nie padało bo :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: okna przecież myłam, ale u mnie to norma jak umyje to pada :baffled: może lepiej wcale nie myć? :confused::-D:-D

z siorką piję;-);-);-) nio i jest gites;-) a oto fotki mojej siostrzyczki w sukni ślubnej

i jeszcze jak z wami dziś na kolanach przebywałam:baffled:

Wow:szok: Jaga ślicznie wygląda a suknia piękna :tak::tak::tak: W tym szczegulnym dniu będzie olśniewająca :tak::tak::tak: Napewno :tak::tak::tak:

Ach Sikoreczko jakie pikne zdjątko :tak:, ale TY na klecząco przed kompem, kolanka nie bolały? Poświęcasz się dla nas kochana :tak::-) A kto Ciii krzesło porwaaaaaaał?
Zaproszonko poszło,dziękuje za namiary i przesyłam buziaczkiiiiiiiiii :-):-):-)

Do góry