reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Kobitki:-)

Agga nawet słowa do mnie ?
Sikoreczko komp to nie jest nic boskiego a Ty na kolanach ? ile wypiłaś :-D:-D:-D;-)

Jaga sukniea prześliczna :tak::tak::tak:

Zuskus Ty nocny marku jaki suwaczek ładny:tak:

Kerry u nas słoneczko że cho cho dam Ci troche byś smutna nie chodziła

Anetusia witam Panią :-D

Cześć Dziewczęta
Inna,Asiulinka jak miło Was czytać:tak::tak::tak::tak:
Bodziu jak Lolek?
Aluśka dzięki za dobre słowa:tak::tak::tak:
Sikoreczka fajne foty a Jaga wygląda ślicznie:tak::-):tak::-)
Kerry witaj
No i więcej nie pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My przed chwilą wstaliśmy i zaraz będzę uciekała.Jedzie do nas moja babcia a potem okulista.Wyniki badań krwi Stasia ok:tak:Nawet nie wiecie jak mi ulżyło:tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
No to i ja się pochwalę moją Patrysią jak była mała :tak: a co :-D:-D:-D
1. w szpitalu, 2. w domciu z tatusiem, 3,4 troszkę większa, 5.dzien przed roczkiem, hi hi jak chłopiec :-D,

Załączniki

• zdjecie klasowe 011.jpg
    zdjecie klasowe 011.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 22
  • zdjecie klasowe 008.jpg
    zdjecie klasowe 008.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 22
  • zdjecie klasowe 013.jpg
    zdjecie klasowe 013.jpg
    73,1 KB · Wyświetleń: 23
  • zdjecie klasowe 010.jpg
    zdjecie klasowe 010.jpg