reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nikogo ni ma....dobra idę sprzątać w kuchni a jako że już nie zajrzę bo chłop pewnie zaraz zasiądzie do kompa życzę dobrej nocki :-)

reklama
Jakoś dziś nie miałam weny pisać...K mnie zdenerwował bo nie chciał jeść...ale znaleźliśmy z mężem dwie prawdopodobne przyczyny więc myślę że już jutro będzie lepiej.
Madźka super wyglądasz w kreacji!
Coś miałam pisać jeszcze....
KaaaaaaaaaaaaaaaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAA
No i czego tak krzyczy, przecie jezdem :-)Na zakupach bylam troszki, a z powrotem jak szlismy to tak deszcz lal ze, normalnie cala zmoklam, pomimo parasola of kors.

Iiwka trzymaj sie i gratulacje:tak::tak:
Martynka Ty mnie chcesz dobic...Nikon i Canon to aparty, ktore mi sie po nocach snia....I kiedys to marzenie mi sie spelni...Moze nie pojade do Paryza, ale aparat kupie:-D:-D:-D
My mamy aparacik HP,kamera Panasonic a drukara Canon:tak:Zmykam hery malowac,bo Jul w końcu usnął i mam chwilkę.Do później albo do juterka.
Ktoś tu o czymś zapomniał Madźka:baffled:;-):tak::-D?

No dzieciaki pomyłam, pospałam, garnki pomyłam, kolacyjkę zjadam i na BB się zjawiam.:-D:-D

Cześć Lachonki!
Tak Was ostatnio zaniedbuje... Ale nie myślcie ze mi tak łatwo to przychodzi. Nie mam czasu albo weny i czas leci...
widzę że forum świeci pustkami...
Ale pochwalę się-o 8:45 zostałam ciocią! Siostra M urodziła dziewczynkę-Lena będzie mieć na imię.
A no i M dzisiaj napisał sms-ka że jutro pisze podanie by zostać w wojsku bo są lepsze warunki niż myśleliśmy,nic więcej nie wiem narazie bo będę dzwonić dopiero po 21...
Smutno mi bez Was,ale co zrobić...
Gartulacje dla Ciebie-cioci i siostry M.:-)
Trzymam kciuki, żeby udało się Wam zrealizować Wasze plany. I jak będziesz coś wiedzieć, to daj znać koniecznie.:tak::-)

Cara śliczne foteczki. Pięknie wyglądacie. A Adaś to oczka ma po Tobie?:confused::tak::-)

A ja zachorowałam na nowy aparat, taki o :
Nikon D60 + 18-55 + VR 55-200 + 4GB + AKU - RATY (382222750) - Aukcje internetowe Allegro
tylko małż niekoniecznie chce mi go kupić. Nawet mu zaproponowałam że nie pojadę z nimi na wakacje, a w zamian za to kupi mi ten sprzęcik to też odmówił :szok: Dziwny czy co?? Nawet nie przekonało go to, że jak mi go kupi, to mu piękne zdjęcie zrobię :-(
Aparacik fajny.:tak: A co do M-próbuj dalej.;-):-p:-D

A ja sie sobie znowu podobam:rofl2::rofl2:Bo wiem,ze jestem seksi mimo paru faldek i wiem,ze Pawlo mnie taka kocha.Wiec jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy.I na drzewo banany prostowac;-);-);-).A poza tym serduszko mam tez wielkie a to najwazniejsze:tak::tak:
Brawo! I tak trzymać!:tak::-)
I mi by sie przydało takie przekonanie.:baffled::blink:

męż mnie dzisiaj rozpieszcza normalnie - wrócił z wieczornego spaceru z Szymkiem i kupił mi bukiecik róż i mówi do mnie : "to za Twój codzienny trud kochanie":errr::errr::confused2::confused2::-):-):-) no pojechał po całości - także dzisiaj wieczorem tylko leżę i pachnę:laugh2::laugh2::-D
no to pięknie. Masz mądrego męża.;-):tak: No to teraz musisz mu sie odpłacić, co by częściej tak Cię zaskakiwał.:-p:rofl2:

Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.;-);-);-);-)
uuuuu.... gorąca noc sie szykuje...:-p:rofl2:

Sikorka fajna fotka. Ładnie wyglądacie.:-)

Ja też już dziś muszę dobranoc powiedziecc bo moja córka leży w moim łóżku i wrzeszcy. Umyśliła sobie takie oto spanie: ja mam leżec koło niej a ona mi będzie trzymac ręce za dekoldem:wściekła/y: Wszystko fajnie tylko ja ją już od godziny zasypiam:angry: Żołądek już sobie poszedł bom taka głodna:no: Buuuuuuuu:crazy:

reklama
Ja też już spadam.

Marta mam nadzieję, że pokażesz nam się w nowej odsłonie?;-):tak:

3eeeb6c5c0fc7cc87920d7afbad66dc1.gif
http://hoppinhare.com/good-night/3eeeb6c5c0fc7cc87920d7afbad66dc1.gif

Do góry