reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Lachonki!
Tak Was ostatnio zaniedbuje... Ale nie myślcie ze mi tak łatwo to przychodzi. Nie mam czasu albo weny i czas leci...
widzę że forum świeci pustkami...
Ale pochwalę się-o 8:45 zostałam ciocią! Siostra M urodziła dziewczynkę-Lena będzie mieć na imię.
A no i M dzisiaj napisał sms-ka że jutro pisze podanie by zostać w wojsku bo są lepsze warunki niż myśleliśmy,nic więcej nie wiem narazie bo będę dzwonić dopiero po 21...
Smutno mi bez Was,ale co zrobić...

czołem dziewoje:-) my pospacerowani:tak::tak:Szymek rozmawia z butelką soku:baffled:i próbuje moją cierpliwość wywalając ciągle zabawki z fotelika :laugh2::laugh2:
Laski jaki macie krzesła do karmienia:confused::confused:bo teście chcą Szymkowi na chrzciny kupić to pomyślałam że wywiad zrobię. na forum przeczytałam tyle, ze każdy ma inne i każde najwspanialsze:confused2::confused2:mnie konkret jest potrzebny:happy2:
My mamy plastikowe, ale od jakiegoś czasu stoi, zajmuje miejsce w pokoju i się kurzy, bo Oliwka jakoś nie ma ochoty z niego korzystać. Gdybym teraz miała kupować to kupiłaby takie:
PROMOCJA KRZESEŁKO + STOLIK 2w1 Nowość (379959642) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie:
ŚLICZNE KRZESŁA ARTI CESAR +STOLIK -WYS. 0 ZŁ ! (381968287) - Aukcje internetowe Allegro
a mam takie:
KRZESEŁKO BABY DREAMS PEPE + SUPERPROMOCJA !!!!!! (379411091) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć Lachonki!
Tak Was ostatnio zaniedbuje... Ale nie myślcie ze mi tak łatwo to przychodzi. Nie mam czasu albo weny i czas leci...
widzę że forum świeci pustkami...
Ale pochwalę się-o 8:45 zostałam ciocią! Siostra M urodziła dziewczynkę-Lena będzie mieć na imię.
A no i M dzisiaj napisał sms-ka że jutro pisze podanie by zostać w wojsku bo są lepsze warunki niż myśleliśmy,nic więcej nie wiem narazie bo będę dzwonić dopiero po 21...
Smutno mi bez Was,ale co zrobić...
Gratulacje z okazji zostania ciocią :-)
I 3maj się kochana, w sumie za jakiś czas małż będzie miał częściej przepustki :tak:

A ja zachorowałam na nowy aparat, taki o :
Nikon D60 + 18-55 + VR 55-200 + 4GB + AKU - RATY (382222750) - Aukcje internetowe Allegro
tylko małż niekoniecznie chce mi go kupić. Nawet mu zaproponowałam że nie pojadę z nimi na wakacje, a w zamian za to kupi mi ten sprzęcik to też odmówił :szok: Dziwny czy co?? Nawet nie przekonało go to, że jak mi go kupi, to mu piękne zdjęcie zrobię :-(

No wkońcu coś się tu ruszyło,tylko szkoda że będę musiała ja uciekać.
Cara-super foteczki!
iina-dzięki. A jeśli chodzi o przepustki to też narazie lipa bo ktoś tam coś podpadł i cała grupa ma 2 tygodnie nie wyjeżdżać do domu:angry::angry::szok:. M stara się żeby go puścili i jutro się dowie co i jak...

Iiwka trzymaj sie i gratulacje:tak::tak:
Martynka Ty mnie chcesz dobic...Nikon i Canon to aparty, ktore mi sie po nocach snia....I kiedys to marzenie mi sie spelni...Moze nie pojade do Paryza, ale aparat kupie:-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki:-)
Zalatana dziś byłam. Owiedzili mnie rodzice, troszkę pospacerowaliśmy, a mama zrobiła pierogi z truskawkami:-p Kupiłam Madzi sandałki, a jutro muszę zacząc się ossssstro pakowac:szok:
Lecę dzieciarnię kąpac! Jeszcze do was zaglądnę;-)
HPIM2118.jpg

a to my z dzisiejszego spacerku:-D

reklama
Do góry