reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzka to macie wille:-p:-p
My mamy 36 m i porozwalane zabawki mojego dziecka sprawiaj balaganu niepsrztanego od roku a jak wchodzi M to juz w ogole wyglada:szok::szok::szok:
Ja zawsze myje podloge jak dziecie spi albo jest zajete czym innym...Jejku juz nigdy nie bede myla wrzatkiem...Ale przy psie i na parterze to jakos lepiej sie potem czuje jak tak kafelki umyje...
Dobra mus jeszcze zaslony powiesic i na omleta mnie naszlo a jak Najmlodsze wstanie to mu piaskownice obiecalam.

reklama
Anula dla PRAWIE dorosłego Stanisława ;-) na 11 miesiączek wielu chwil beztroski, ciekawych przygód w zaczorawanym świecie dzieciństwa, który z każdym dniem szerzej otwiera przed nim drzwi
199.jpg

Cześć Lachonki!
A ja melduje że mój M pisze podpisuje dzisiaj papiery w wojsku-zostaje napewno! I naprawdę na super warunkach!:tak::tak::-):-)
Aha no i jak radość to i dól-nie dostał przepustki na jutro i zobaczymy się dopiero za tydzień i to też niepewne... :crazy::crazy::crazy::-(

Cześć Lachonki!
A ja melduje że mój M pisze podpisuje dzisiaj papiery w wojsku-zostaje napewno! I naprawdę na super warunkach!:tak::tak::-):-)
Aha no i jak radość to i dól-nie dostał przepustki na jutro i zobaczymy się dopiero za tydzień i to też niepewne... :crazy::crazy::crazy::-(
Iiwka na radości ściskaczki i gratki, że wszystko po waszej myśli się ułożyło a na doła buziak w nosek i czekolada;-):tak:
t_czekolada_759.jpg

szybkie prasowanie robię słać ciuchy migusiem:tak:

Stasiu dziękuje Ciociom za życzenia:tak::tak::tak:
My dopiero się wygrzebali z łóżka ale nie śpimy od 6 ale tak nam się fajnie leżało że dopiero się wygrzebujemy.Wczoraj w końcu nadrobiłam zaległości w prasowaniu a dzisiaj wielkie PPD jak tylko Staś zaśnie bo przy nim to nie robota:no::no::no:
Bodziu nie martw się mnie też by poniosło na pewno całe szczęście,że to jednak nie był wrzątek

A tak wogóle to powiem Wam co powiedział wczoraj mój teść jak mąż siostry M przyjechał od niej ze szpitala! No więc"po cholere być przy porodzie,i tak nic nie pomoże!Tylko barany chodzą i robią to pod publikę. A czym tu się chwalić że buyło się przy porodzie?! BARANY!!!" zdenerwowałam się,bo dla mnie to naturalne że mąż powinien być przy porodzie-mój był.I bardzo mi pomógł! Miałam mu powiedzieć że nie ma się czym chwalić bo w życiu nawet dziecka nie przebrał!-ale ugryzłam się w język! Alkoholik jeden... znowu go dwu-dniówka złapała... Pewnie i dzisiaj przyjdzie pijany...dobrze że już nie będę tutaj mieszkać. Ale będzie afera jak się dowie:-D:-D:-D i dobrze!

Asiulinka może ponaciągaj się troszkę, skłony i wymachy porób na plecki no chyba że jakiś przystojny masażysta kręci się w pobliżu;-):laugh2:
a no właśnie nie kręci sie żaden.:no::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy::-D:-D Macie moze jakiegoś na zbyciu?;-):-D:rofl2:

Anula dla PRAWIE dorosłego Stanisława ;-) na 11 miesiączek wielu chwil beztroski, ciekawych przygód w zaczorawanym świecie dzieciństwa, który z każdym dniem szerzej otwiera przed nim drzwi
199.jpg
I my sie przyłączamy i ślemy buziaki.
misie_kolo_lezacego_pnia.jpg

Cześć Lachonki!
Super, że zostaje.:tak: Gratuluję.:-) A co do przepustki, no cóż... baaaardzo mi przykro i tulaski ślę.
36_3_16.gif

Bodzinka nie miej wyrzutów, ja pewnie też bym szczeliła (i wyrzuty bym miała).:tak::baffled: Widzisz jakaś opaczność czuwa, że dziś wrzątku nie nalałaś.:tak: Całe szczęście.:blink:

reklama
Dziendoberek:-)
Moje potworki nie śpią gdzieś od 7 ale ja doleżałam do 8:-p Teraz zjedlim śniadanko (znaczy ja zjadłam, Madzia kończy a Adrian odmówił współpracy:baffled:) Zaraz się kąpnę i na zakupki pędzę. Mam dziś sporo roboty: pakowac się, mieszkanko ogarnąc z grubsza no i jakiś wikt dla małża przygotowac. A tak mi się nie kce:-:)no:
Stasiu dla ciebie duże buziaczki;-)
garfield014.gif

Bodziaczku tulaski!
Iiwka żeby ci szybciutko minęło i mężuś przyjechał na przepustkę:tak:

Do góry