reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka Ty Lachonie;-);-)
A ja sie sobie znowu podobam:rofl2::rofl2:Bo wiem,ze jestem seksi mimo paru faldek i wiem,ze Pawlo mnie taka kocha.Wiec jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy.I na drzewo banany prostowac;-);-);-).A poza tym serduszko mam tez wielkie a to najwazniejsze:tak::tak:

reklama
wieczór dobry;-):-)
Iiwka fajnie, że wreszcie zajrzałaś bo dawno Cię nie czytałam:no::no:gratulaski Ciociu Iiwko;-):laugh2:a co do pobytu w wojsku to chyba sama widzisz, że przeszkody, które na początku wydawały się nie do przeskoczenia stały się jakby łagodniejsze i każdy dzień przybliża Was do siebie:tak::-):happy2:

Martynka no ja też myślę o plastikowym ale jak dla mnie to wszystkie one jednakie funkcjonalnie i nie wiem które wybrać:baffled: śliczny ci się nikuś marzy, ja jednak przy canonie pozostanę ;-)a męża to musisz odpoiwednio przekonać zakupy w sklepie z bielizną powinny pomóc;-):laugh2::rofl2:
Bodzia niestosowne podejście do życia - trzeba mówić pojadę do Paryża i kupię sobie aparat marzeń, żeby go sfotografować:tak::tak:;-)Bo marzenia się spełniają:happy2::happy2:

Sikoreczka cudna fotka z bebokami:tak::-)

My już wykapusiani, Szymek je u taty na kolanach i podsypia:tak:na mnie czeka już wanna pełna piany. męż mnie dzisiaj rozpieszcza normalnie - wrócił z wieczornego spaceru z Szymkiem i kupił mi bukiecik róż i mówi do mnie : "to za Twój codzienny trud kochanie":errr::errr::confused2::confused2::-):-):-) no pojechał po całości - także dzisiaj wieczorem tylko leżę i pachnę:laugh2::laugh2::-D
Miłego wieczoru i dobrej nocki Lachony
629_spiacy_malec2.gif

Madźka,masz rację... Wiem strasznie panikowałam i wydawało mi się że to koniec świata,a tu proszę....
Tylko ta cholerna samotność... I brak dostępu do internetu...

Jakoś dziś nie miałam weny pisać...K mnie zdenerwował bo nie chciał jeść...ale znaleźliśmy z mężem dwie prawdopodobne przyczyny więc myślę że już jutro będzie lepiej.
Madźka super wyglądasz w kreacji!
Coś miałam pisać jeszcze....
KaaaaaaaaaaaaaaaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAA

Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.;-);-);-);-)

reklama
Do góry