reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja nawet o dziwo wyspana.:tak: Grześ co prawda obudził się o 6, ale pozwolił mamie doleżeć. Maćko przyszedł do nas do łóżka o 6.30 i do 7 razem się byczyliśmy.:tak::-)
Asiulinka ale przyjemny poranek:happy2::happy2::happy2:
wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki na tipsach i temu znikłam
:tak::tak::-D:-D:-D
witam się ziewająco. cieplusio się zrobiło a ja dzisiaj jakaś zaspana i niedorobiona od rana. roboty huk a motywacja jeszcze śpi:baffled:śniadać ide z panami i pranko wrzucić do pralki to przed spacerkiem jeszcze zdążę na sznurach rozwiesić;-)chyba normalnie jakiś mjuzik muszę sobie z rana zapodać coby rozruszać te stare kości;-):laugh2:

reklama
Heloł

My już z Oliwką wyszykowane, idziemy do mojej mamy.

A i wiecie co - ja to jednak durna jestem :wściekła/y: Wybierałam się na praktykę, wybierałam i dzisiaj zdałam sobie sprawę, że ta świetlica jest nieczynna w wakacje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i doopa :baffled: Normalnie chyba sama siebie walcem przejadę :wściekła/y:

Pogoda całkiem całkiem, słoneczko, ciepełko :tak:

A i jeszcze czeka mnie dzisiaj wizyta w urzędzie pracy :baffled: którego serdecznie z całego serca nie cierpię :no: bo wiecznie kilometrowe kolejki :baffled:

Dzień dobry Kobitki :tak:

nocka była straszna :wściekła/y: nie dość że sie często budziła z płaczem,marudzeniem i krzykiem to jeszcze o 4.00 stwierdziła że się wyspała :szok::wściekła/y::wściekła/y: dzień też zapowiada się fatalnie :wściekła/y:

wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki na tipsach i temu znikłam:tak::tak::tak:
anula super:-) gratuluję :-):-)
słodkich i kolorowych:tak: wiesz jak to mawiają "w grobie się wyśpisz":-p
sikoreczka dzięki :tak:
...no cóż niestety prawdę mawiają:confused:
Martyna mam nadzieję że kolejek w UP nie będzie i szybko pozałatwiasz swoje sprawy:tak::-):-)

Teściowa dzisiaj dzwoniła ale mam wyłączony głos i nie odebrałam więc zadzwoniła do Przemka z pretensjami czego do niej nie zadzwoniłam:wściekła/y:
powiedział jej że już nie mam nic na koncie to się zamknęła:crazy:
A mu potem powiedziałam że nie będę sobie minut marnować na rozmowę z nią typu: czy zrobiłam obiad i czy kwiatki podlałam:baffled: :confused2:

Poza tym to dzisiaj będę mieć nie zapowiedzianego gościa:confused:
Teściowa mężusiowi przekazała że ma przyjechać koło 13.00 jego siostra cioteczna bo jej mały miał operację i będzie jechać prosto ze szpitala:confused:
Jej synek urodził się w kwietniu ubiegłego roku z źle wykształconą lewą rączką :baffled: :-(
Mam nadzieję że zabieg się powiódł :blink:

Glowa mnie rozbolala...Dostalam wlasnie decyzje o dodatku i 100 trza doplacac....Ja nie wiem jaki bydzie miesiac przyszly...Jeszcze te wesela...Tyle kasy poszlo...A o weglu trzeba myslec...Glowa mnie boli...Lolo sppi...Pogoda niepewna....:-:)-:)-:)-:)-(

No Grzesio śpi jakąś godzinkę (pewnie za niedługo się obudzi, żebym go dospała:baffled::rolleyes2:), obiadek pyka na gazie, a ja z kawką i ciastkiem do Was przyszlam. Komuś jeszcze?:-)

reklama
Do góry