reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jejuuuuu jaka je dziś zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystko mnie z równowagi wyprowadza:angry: Jeszcze mi matka telefonem Magde obudziła i z chłopem się pokłóciłam:crazy: Wymyślił se że mu mam na kartce wypisac co ma robic w domu bo on się nie może ze mną dogadac:no: No pewnie że się nie da dziennie go o to samo proszę to trudno zapamiętac:growl:

reklama
iwonka2006 fajnie,że zajrzałaś do nas:tak::tak::tak: A jak Vanesska? Uczysz ją siusiania do nocniczka?

ech nie pytaj nawet...ciagle klapa.Tzn Teraz na nowo zaczelismy kolejna probe,jest jeden sukces ze zaczela choc sikac w majtki bo do tej pory przetrzymywala mocz nawet caly dzien a to nie bylo dobre wiec musialam przerwac to.Teraz wychodzi na ogrodke i sika na trawe....

Hej dziewczynki a Wy gdzie sie podziewacie?:szok:
Co tu tak pusto?:confused:
A może razem z małżonkami szykujecie sie na meczyk?

Polska 1:0 do przodu :szok::tak:.

No ja sama z dziecmi,bo malzonka puscilam na mecz do baru .........przypuszczam ze wroci wstanie wskazujacym.:tak::nerd:
A ja podgladam na moj wspanialy film po raz enty Dirty Dancing:rofl2:

Jejuuuuu jaka je dziś zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystko mnie z równowagi wyprowadza:angry: Jeszcze mi matka telefonem Magde obudziła i z chłopem się pokłóciłam:crazy: Wymyślił se że mu mam na kartce wypisac co ma robic w domu bo on się nie może ze mną dogadac:no: No pewnie że się nie da dziennie go o to samo proszę to trudno zapamiętac:growl:

U mnie to samo,wkolko prosze zeby robil to czy tamto ale on zapomina i ja ciagle mu gadam,on sie denerwuje ze ja ciagle dziamgocze i kolko sie zamyka.:crazy: ale powiem ci ze pomysl z kartka i lista rzeczy do zrobienia jest dobry :-D:-D:-D:-Dja to najchetniej przykleiła bym ta kartke mojemu na czolo albo nie ,wbiła mu do glowy młotkiem:crazy::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Och Iwonko jak miło cię czytac:tak: Ten pomysł z młotkiem jest suuuuper:evil::-D Fajnie masz że Klaudia spokojna:-) A z Vaneską się nie przejmuj, przyjdzie jej czas:tak: Załapie za niedługo:wink:

Bodzinka, sikoreczka :-) fajne spotkanko miałyście :tak:.

A pustki na BB pewnie dlatego, że NASI grają i jak na razie jest 0 : 1 dla POLSKI :-):-):-).

reklama
Do góry