reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny naprawdę piszecie w takich ilościach, że nie wiem czy ktokolwiek i kiedykolwiek za Wami nadąży :-(;-). Nawet pewnie już mnie nie pamiętacie :-p.

Madźka :-) mimo, że Cię nie znam, to gratuluję drugiego ząbka :tak::-). Ja już to przechodziłam i wiem jak potrafi taki fakt ucieszyć :tak::-).

reklama
Cześć Lachony:-) zaraz ponadrabiam tylko wrzucę niusa : mamy drugiego zęba:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Super! Gratulaski przeogromne!
Tak mi się wydawało, że jak patrzyłam jak Szymus tańczy, że widzę drugiego zębolka.;-):-p:rofl2:

dzięki laseczki :tak::-):-)

doczytałam:happy2: męż z pifskiem mecza ogląda, Szym już zaśpiony a ja chyba za dechę się wezmę bo ubranka mi z szafy wierzchem zaczną wyłazić:baffled:
kurczę głodna jezdem:zawstydzona/y:
Mi też tzreba by było sie spotkać z dechą. Ale mi się nie chce...:-p
A kolację to chyba juz od dobrej godziny sobie robię.:baffled: Może uda mi się w końcu wstać...:confused:

dzięki laseczki :tak::-):-)

doczytałam:happy2: męż z pifskiem mecza ogląda, Szym już zaśpiony a ja chyba za dechę się wezmę bo ubranka mi z szafy wierzchem zaczną wyłazić:baffled:
kurczę głodna jezdem:zawstydzona/y:
Właśnie grapefruita zjadłam i dziwne mi gorzko:tak:.

Dziewczyny naprawdę piszecie w takich ilościach, że nie wiem czy ktokolwiek i kiedykolwiek za Wami nadąży :-(;-). Nawet pewnie już mnie nie pamiętacie :-p.
Przestań:wściekła/y::angry::angry:,bo ja nogę do kopów to już wycwiczoną mam;-):tak:

Madźka :-) mimo, że Cię nie znam, to gratuluję drugiego ząbka :tak::-). Ja już to przechodziłam i wiem jak potrafi taki fakt ucieszyć :tak::-).
dziękujemy Winka:happy2: miło Cię zobaczyć w awatarku;-):-)

Super! Gratulaski przeogromne!
Tak mi się wydawało, że jak patrzyłam jak Szymus tańczy, że widzę drugiego zębolka.;-):-p:rofl2:
Asiulinkaaaaaaa :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Gratki dla Szymonka!

Asiulinka a ja ciagle bym jadla a nie mam zbyt duzego menu :-( szlag mnie juz zaczyna trafiac,,jak patrze na te truskawki i wogole wszystko.Teraz sobie ugotowalam na jutro kuraka z marchewka i juz polowe zjadlam,a teraz poprwailam bulka z dzemem.A jak mi sie chce piwka,albo winka....

Właśnie grapefruita zjadłam i dziwne mi gorzko:tak:.
Marta to powinno zabić gorycz ;-)
1179144722_S%C5%82odycze_tyt.jpg
idę sobie pomidorka wszamać;-);-)

Dźemnął się i meczyk ogląda a ja do niego A GDZIE PIFFKO:confused:?W lodówce:-).I był Okocim Mocny:szok:.
Jul się obrobił,w łazience zdjęłam pampka,wsadziłam do wanny, wyprysznicowałam, zawinęłam w ręcznik i wychodzę z łazienki i ........dziwnie ciepło mi się w prawą stopę zrobiło:wściekła/y::angry::-D.Dobrze,że skarpetkę miałam;-):tak::-D:-D:laugh2::laugh2::rofl2:.

iwonka witaj:-)Tak bywa kochana że teraz musisz uważać co jesz.Rozumiem że Klaudie karmisz piersią.Winko i piwko poczeka;-)
Madzka gratuluję drugiej perełki:-)
Marta przeciez one są gorzkie:-D;-)

Grześ w końcu zasnął:-)A ja zamiast sie pakować siedzę na BB:confused:

reklama
Gratki dla Szymonka!

Asiulinka a ja ciagle bym jadla a nie mam zbyt duzego menu :-( szlag mnie juz zaczyna trafiac,,jak patrze na te truskawki i wogole wszystko.Teraz sobie ugotowalam na jutro kuraka z marchewka i juz polowe zjadlam,a teraz poprwailam bulka z dzemem.A jak mi sie chce piwka,albo winka....
dzięki Iwonka tulaski dla Matki Karmiącej :tak::tak: jak sobie przypomne te długie dni z krupnikiem i gotowana marchewką to .... mnie tęsknota ogarnia;-):laugh2::laugh2:zawsze możesz sobie z nami conieco chlapnąć - takie procenty Klaudi nie zaszkodzą;-)

Do góry