reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meg żebyś wiedziała, niektóre matki ubierają swoje dzieci w takie suknie jak panny młode na własne wesela. W niektórych miastach dziewczynki jeszcze chodzą do pierwszej komunii w sukienkach, w zeszłym roku widziałam jak dziewczynki są poubierane to za głowe sie złapałam:no: No ale cóż, niektórzy tak lubią.

Katrinm Grześ ślicznusi:tak: I ten lok:szok::-D
ja byłam teraz na komunii u siostrzeńca mojego M i wszystkie dzieci w albach oprócz jednej dziewczynki. Jej matka się nie zgodziła i koniec. Nie ładnie to wyglądało:no:

reklama
Dziewczyny dzieki:-)No a lok czasem sie pojawia:-D
Bodzinka moze Lolo nie dospał:confused:
My idziemy jeść bo Grześ marudzi:confused:
Chyba tak bo zasnal:tak::tak:

ja byłam teraz na komunii u siostrzeńca mojego M i wszystkie dzieci w albach oprócz jednej dziewczynki. Jej matka się nie zgodziła i koniec. Nie ładnie to wyglądało:no:
Mysmy dwa lata temu byli na komuni u brtatnicy M i taka sama sytuacja.Wszystkie dzieci w albach i tylko jedna w "sukni slubnej".Nieladnie wygladalo, a apozatym ktos ja na przod ustawil jak szli, a ta mala,bratanica, na sam tyl a ona o poltorej glowy nizsza.Jak sie wylamal to powinna isc z tylu, a tak to wygladalo nieciekawie:tak::tak::dry::dry::dry:

A ja poproszę:-)
Ja tez jestem za albami:tak:Wszystkie dzieci jednakowo ubrane bez żadnych wyróznień a i koszty dla rodziców mniejsze.To jak takie biedne dziecko musiało sie czuc ubrane inaczej:confused::confused:

Hej dziewczyny,pamietacie mnie jeszcze? Chcialabym znow z wami klikac ale nie wiem czy dam rade byc na bierzaco.U nas jest ok.Klaudia jest grzeczna,w nocy ladnie spi i budzi sie tylko raz lub dwa.Vanesska tez jak na razie zadowolona z siostry.Mowi ze jest najladniejsza dzidzia na swiecie :-) A na poczatku jak wyszlam ze szpitala to mowila ze kupilam sobie druga corke i mam teraz dwie coreczki :-)
Tak jak dzis to wlasnie zrobilam sobie pol generalne porzdaki(wlaczyla mi sie ta ..nie wiem jakos to nazywacie w skrocie)PPD czy jak no i jutro mam zamiar dokonczyc,bo domek troche zaniedbany przez koncowke ciazy bo nic mi sie nie chcialo robic.Byla tez moja siostra z Czech na kilka dni a za kilka dni przyjezdza moja mama :-)

Bodzinka wspolczuje
[*] u mnie znow umarl moj wujek,to juz 6 osoba bliska w tym roku....

reklama
Do góry