reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka2006 to już połowa sukcesu skoro Vanesska siusia w majtki, właśnie pamiętałam,że ona potrafiła wstrzymywać cały dzień, dlatego zagadnęłam ten temat. Teraz to już naprawdę dobrze będzie:tak::tak:
Ja kobietki idę spać, chociaż nie wiem jak to będzie bo za oknem "buźki" drą kibice z pobliskiego baru, oj bardzo drą:szok::szok::szok:, oby tylko mi dziecka nie obudzili

reklama
Iwonka,przecież możesz sobie strzelic Karmi odgazowane:tak:,a i na ilośc mleka baaaaaaaaaardzo wpływa;-):tak:.
Stare mądre wczoraj zimnego mleka się z lodówy napiło:-p i już tablety żre i co tylko w apteczce a dla mnie to szkoda na Gripex było:wściekła/y::angry:

Asiulinka a ja ciagle bym jadla a nie mam zbyt duzego menu :-( szlag mnie juz zaczyna trafiac,,jak patrze na te truskawki i wogole wszystko.Teraz sobie ugotowalam na jutro kuraka z marchewka i juz polowe zjadlam,a teraz poprwailam bulka z dzemem.A jak mi sie chce piwka,albo winka....
Poczekaj,ani się obejżysz a Klaudusia już duża będzie i wszystko bedziesz jadła i piła do woli.;-):tak::-p
Ja z Grzesiem i Maćkiem chyba wszystko jadłam (nawet bigos) a im nic nie było.:-) A napić się jakieś "małe co nie co", to i ja bym chciała.:tak::-p

Madźka po usta usta to jeszcze by mnie napadł;-):rofl2:
Iwonka ten etap szybciutko mija i jeszcze troszkę a będziesz mogła wiecej zjeśc:tak: A piffko to faktycznie jak lubisz to karmi od czasu do czasu ni zaszkodzi;-)
Anaconda słodkich snófffffff:-)
Marta z tymi chłopami to tak jest :sorry:
Winka bój się bój:-p;-):rofl2:

Laski dzisiaj taki tu tłok a my o suchym pysku siedzimy:confused::confused::szok::-D

ak133.jpg

reklama
Do góry