reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula slodziaczki oba:-D:tak::tak::tak:
Mysmy do Bieldrony poszli i zapomnialam,ze od dzis zabawki do pisku tak sa a Mlemu vy sie nowe przydaly....Moze potem pojde jeszcze raz z kasa tym razem:rofl2::rofl2:A moze jutro...
Rano zadzwonila moja babcie,ze kuzynka mojej mamy nie zyje...Zmarla w nocy.....Dlugo jej nie widziala, do Aten wyjechala...Wiem,ze co najmniej 20 lat walczyla z rakiem,,,.Oczywiscie byl okres remisji choroby....juz bylo dobrze i znowu....nie mogli z wujkiem dzieci miec...On za nią szalał...10 lat bo ślubie byli tak zakochani jak w dniu ślubu....była jedynaczką....tak długo nie myśłam o niej....ostatnio znalazłam ja i wujka na NK....a teraz wspomnienia wracają....wakacji....wesele mojej mamy...jej wesle....
Smutno mi strasznie...Maiala tylko 40 lat......
Bodzia, to wielka tragedia :-( Współczuję :-(
Wiecie co tak sobie siedze i oglądam zdjęcia i stwierdziłam że nie pokazałam Wam jak wyglądała moja córcia w dniu swojego wielkiego święta:-)
Jejku nie moge uwieżyć że moja Pati jest już taka duża, jak ten czas leci.Jeszcze niedawno tak jak wiekszość z Was woziłam moją niunie we wóziu a teraz to już taka duża koza:tak::-D. Kurcze mam tyle lat co wy (chyba) a córcie mam taką dużą, mmhm szybko zaczełam szaleć, działać:-D:-D:-D:-D
Oto moje słoneczko
Córcia piękna :tak:

U nas już od kilku lat dzieci chodzą w albach:tak:, i dobrze bo nie ma wyróżniania, wszystkie dzieci są w albach i nie ma że ta ma piękniejszą sukienke ode mnie i tak dalej. Choć zdarzają się też wymyślne alby ale to głupota, takie jest moje zdanie.
Ja nie wiem, jak u nas teraz, ale parę lat temu wprowadzono alby i wszystkie dzieci jednako ubrane szły do I Komunii :tak:
To i ja się pochwale jak urósł mój Grześ:-)
Niezły przystojniacha Ci rośnie ;-) A fotka nr 3 rewelacyjna :tak::-D

Meg żebyś wiedziała, niektóre matki ubierają swoje dzieci w takie suknie jak panny młode na własne wesela. W niektórych miastach dziewczynki jeszcze chodzą do pierwszej komunii w sukienkach, w zeszłym roku widziałam jak dziewczynki są poubierane to za głowe sie złapałam:no: No ale cóż, niektórzy tak lubią.

Katrinm Grześ ślicznusi:tak: I ten lok:szok::-D
Ja niedawno oglądałam jakiś program, gdzie mówili o I Komunii i podejściu rodziców do tej sprawy. Pokazali jakąś rodzinę, mama i tato powiedzieli że ich syn wymarzył sobie quada i pokazane jak mama tłumaczy chłopcu że jak przyjmie komunię i będzie miał czyste serduszko to może jego marzenie się spełni. No i oczywiście chłopczyk quada dostał i pytają się go reporterzy co najbardziej zapamięta z tego dnia - oczywiście tylko jedno powiedział - to że dostał quada w prezencie :szok:
Do tego wypowiedzi rodziców, ile kasy wydają na przyjęcie, ile na prezenty, itd. Masakra. Za moich czasów rower to był szczyt marzeń, zegarek cieszył jak nie wiem co, a teraz?? Komputery, quady, przyjęcie za 6 tysięcy...

ja byłam teraz na komunii u siostrzeńca mojego M i wszystkie dzieci w albach oprócz jednej dziewczynki. Jej matka się nie zgodziła i koniec. Nie ładnie to wyglądało:no:
Ja pamiętam, że jak u nas wprowadzili alby to też co niektóre mamy się buntowały, ale wymóg był prosty - alba jest obowiązkowa i nie ma że boli. Tym bardziej, że rodzice mogli wybrać krój alby.

No, my pospacerkowani, Oliwka padła jak pies Pluto, małż na mecza czeka a ja pobawię się zdjęciami ;-)w sensie Corela zapodam :laugh2:
Pogoda jakaś taka do bani - czarne chmurzyska, wieje chłodny wiatr... Niefajnie
Mam nadzieję, że w sobotę nie będzie padać :no:

reklama
Witam popoludniowo. Ja dzis zrelaksowana - po zakupowana troszku. Dzis synek wziety sposobem- tzn obudzony o 7, wymeczony, takze w drodze na zakupy zasnal i przespal bidny wszystko.:-):-D:-):-DA ja korzystajac z okazji kupilam sobie bluzeczke, spodnie lniane dlugie i spodenki jeansowe krotkie, i jeszcze mez dostal koszule.A teraz jako przykladn zona i matka musze dokonczyc obiad i ogarnac nieco. PPD Rules!!!!!

Ja jestem :-)
Meczyk...widziałam kawałek Chorwacja Niemcy...nio nie wiem czy będzie co oglądać za te kilka dni.. Na szczęście my nie szalejemy za piłką nożną.

Ja troszku scrapkowalam i wrzucilam trzy obscrapkowane foty ze spotkanka na NK.Jakos natchnienia ostatnio nie mam.....
Moze jutro sie zabiore za obscrapkowanie innych..W koncu takie cudne dziewczynki i foteczki trzeba ladnie obrobic:tak::tak:

Cześć babeczki.
A ja dziś nie zaglądnęłąm, bo dziećmi i domem się zajęłam.:baffled: Takie cóś mi się porobiło.:sorry::-p

Moja droga, tu nie ma co zazdrościć, tylko się ze mną umów na spotkanko a ja jak w dym do Opola popędzę :tak: Jak się odpowiednio depnie to niecała godzinka i na miekscu jestem ;-)
Ja jestem jak najbardziej za.:tak::-)

Nio to na dobry pocztek dnia:rofl2::rofl2::rofl2:

Rozane bable:tak::tak:

Slicznosci

Zywe srebro

Wszyscy razem

Za Was cioteczki:-D:-D
Wszystkie zdjęcie fajowskie. Ale najleszpsze oczywiście to z różami.:tak::-) A na drugim Madzia strasznie podobna do Adrianka.:-)

Dzisiejszy DZIENNIK WSCHODNI:tak::
Policja z Chełma na Lubelszczyźnie złapała na gorącym uczynku dwie 27-latki, włamujące się do miejscowego banku. Wszystko wskazuje na to, że chciały w ten sposób podreperować domowe budżety. Wcześniej "dla odwagi" wypiły sporo alkoholu.
- Badanie trzeźwości wykazało u jednej z nich prawie 2, a u drugiej - prawie 3 promile alkoholu w wydychanym powietrzu. Jednak stan, w jakim się znajdowały, w żaden sposób nie zwalnia ich od odpowiedzialności karnej - powiedział podinspektor Jarosław Dryszcz z zespołu prasowego chełmskiej policji.

Nietypowa próba włamania miała miejsce w nocy z czwartku na piątek. Kobiety weszły do przedsionka placówki bankowej, gdzie znajdował się bankomat. Zniszczyły kamerę monitorującą to pomieszczenie i wybiły szybę w drzwiach do bankowego holu. Nie pomyślały jednak o alarmie, który niemal natychmiast ściągnął na miejsce policyjny patrol.

Straty związane ze zniszczeniem mienia bank oszacował na ok. 15 tys. zł. Z przesłuchaniem zatrzymanych kobiet policja czeka aż wytrzeźwieją. Za usiłowanie kradzieży z włamaniem może grozić im od roku do 10 lat więzienia. Jedna z zatrzymanych mieszka w Łodzi, druga - w okolicy.
;-)
Od pierwszej linijki wiedziałam, że to Marta i Madźka.:tak: A tą kasą to miałyście oczywiście zamiar się podzielić?:confused:;-):-p:rofl2:

Wiecie co tak sobie siedze i oglądam zdjęcia i stwierdziłam że nie pokazałam Wam jak wyglądała moja córcia w dniu swojego wielkiego święta:-)
Jejku nie moge uwieżyć że moja Pati jest już taka duża, jak ten czas leci.Jeszcze niedawno tak jak wiekszość z Was woziłam moją niunie we wóziu a teraz to już taka duża koza:tak::-D. Kurcze mam tyle lat co wy (chyba) a córcie mam taką dużą, mmhm szybko zaczełam szaleć, działać:-D:-D:-D:-D
Oto moje słoneczko
Śliczna mała.:tak:

U nas już od kilku lat dzieci chodzą w albach:tak:, i dobrze bo nie ma wyróżniania, wszystkie dzieci są w albach i nie ma że ta ma piękniejszą sukienke ode mnie i tak dalej. Choć zdarzają się też wymyślne alby ale to głupota, takie jest moje zdanie.
Ja też jestem za albami.:tak: Przynajmmiej nie ma wywyższania.:tak:

To i ja się pochwale jak urósł mój Grześ:-)
Grzesio śliczniutki i jaki już duży.:-)

Hej dziewczyny,pamietacie mnie jeszcze? Chcialabym znow z wami klikac ale nie wiem czy dam rade byc na bierzaco.U nas jest ok.Klaudia jest grzeczna,w nocy ladnie spi i budzi sie tylko raz lub dwa.Vanesska tez jak na razie zadowolona z siostry.Mowi ze jest najladniejsza dzidzia na swiecie :-) A na poczatku jak wyszlam ze szpitala to mowila ze kupilam sobie druga corke i mam teraz dwie coreczki :-)
Tak jak dzis to wlasnie zrobilam sobie pol generalne porzdaki(wlaczyla mi sie ta ..nie wiem jakos to nazywacie w skrocie)PPD czy jak no i jutro mam zamiar dokonczyc,bo domek troche zaniedbany przez koncowke ciazy bo nic mi sie nie chcialo robic.Byla tez moja siostra z Czech na kilka dni a za kilka dni przyjezdza moja mama :-)
Iwonka, jak miło Cię czytać. Fajnie, że zaglądnęłaś.:tak: Buziaczki dla córeczek.:-)

Bodzia strasznie mi przykro.:-(

Anula ale przystojniaków zapodałaś.:tak::-) Super chłopaki.:-)

Sewa fajnie, że zajrzałaś.:-):tak:

reklama
Do góry