reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem.:-)
Dzieci moje pospane, a ja już wykąpana i po kolacji (-co nie często się zdaża o tej porze):tak::-)
Co do telefonów to ja mam nokię (obecnie 6103) i jestem zadowolona (no może poza pamięcią, bo jast b. mała:dry::wściekła/y:). Kiedyś miałam sony ericssona (K310i) i po około 0,5 roku padła -z dnia na dzień przestały działać niektóre przyciski (m.in. główny klawisz funkcyjny) i nie mogłam nic zrobić.:no::wściekła/y: Zresztą słyszałam, że SE są delikatne. :sorry: i w moim przypadku to się sprawdziło. :sorry:

Me dziecie ma gigantycznego guza na czole:baffled::baffled:Oberwalo od kolegi:szok::szok::szok::szok:
uuuu... biedaczek wielki buziaczek na czółko.:blink:

idę bo
196.gif
wstał i woła żebym z nim poświrowała:laugh2:mężu obiecałam że mu tarty zrobię no i mus obiad sobie skonstruować dietetyczny:tak:;-);-)
może na spacer jeszcze wyskoczymy koło 18:confused::confused:a dzisiaj chyba mam randkę z mężem na kanapie bo Lejdis mamy wreszcie obejrzeć:tak: no to ja macham do wieczora późnego
animated49.gif
Jej, jak ja kocham Lejdis :-) Najzajebitszy film jaki widziałam :-D

Ja mam Sony Ericssona K810i i jestem zadowolona:-)
Niedawno wrociliśmy z miasta u[pał i korki straszne:szok:Grześ niedawno zasnął.Bylismy u lekarza bo wysypkę dostał-okazalo się że to alergiczne.
inna dobry zakup poczyniłaś :-)Bo po co kupować cos czego potem się nie założy.Ja kupiłam sobie sukienkę na cywilny i miałam ją tylko raz.Wisi w szafie :tak:

Dziewczyny narobiłyście apetytu truskawkami:-)A ja nie moge bo Grześ właśnie po nich ma uczulenie:-(
No to mamy takie samy foniki :-)
I fajnie że też tak uważasz jak ja - że lepiej kupic coś co się przyda na inną okazję niż kupić po to żeby później w szafie leżało :tak: Bo słyszałam dzisiaj głosy że na poprawiny nie wypada w spodniach tylko mus w sukience :wściekła/y: A doopa, ja nie cierpię sukienek :no:
I też mykam powoli spać bo późna pora nastała
DOBRANOC

E tam nie wypada:baffled: Przecież to od ciebie zależy w czym ci dobrze a jak ty lubisz spodnie to miej ich wszystkich w nosie:tak:
Dobra ja idu kąpusianko zaliczyc i spac;-) Do jutra Lachony:-)

Stare coś do samochodu szukało:wściekła/y::angry:,a ja zakupiłam prezenty na koniec roku do przedszkola(zrzuta po 11zeta),jutro wkleję co;-):tak: a jaki rabat dostałam:szok::-D.
Zmykam,bo jutro z ranka mam dyżur w czekaniu na kasiorkę.:tak:

Heloooooooooooooooooooooo
Ja tam jestem wtrakcie gotowania i myslenia co nalozyc na dooopke:rofl2::rofl2:i pod Zyrafe marsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martynka ja na porawiny i na weselu szwagra spodnie mialam(czarne) i na te porawiny i na pazdziernikowe kupilam spodnium(czarne), tylko dodatki byde zmieniac:tak::tak::tak::tak:Diobra, zmykam:rofl2:
Lolo oglada "Alvin i wiewiorki".Ale mu sie podoba ihihihihihihih

Hej melduję się z rana.Przez mistrzostwa tak mi wieczorami net muli że nie mam nerwówczekać aż strona się wczyta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Inna ja u brata na poprawinach byłam w lnianych spodniach i bluzeczce:tak::tak: i niech mi ktyo powie że źle było i nawet buty miałam płaśkie :-p
My dzisiaj ze Stasiemjedziemy do mojego chrześniaka.Dzieci się trochu pobawią a ja sobie odpocznę i wygadam:tak::tak::tak::tak: zastanawiam się tylko jak się zabrać z wózkiem Stasiem torbą i hulajnogą:-D:-D:-D:-D
AAAAAAAA i schudłam ciut:tak::tak::tak::tak: spodnie w które ledwo się wbijałam są mi za luźne:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kuba dziś o 6-stej zarządził że już za długo śpię (od północy ..massssakraaa). Więc już jestem...ale i tak zaraz muszę sie wyłączyć bo jak sama tego nie zrobię K mnie wyręczy ;-)
Dziś już chyba pogoda się popsuła...może i dobrze, prasowanie mam.
Ależ przynudzam...to z tego niewyspania.....idę do czajnika....ktoś też chce? ;-)

Anula jak mi się marzy zmieścić się w spodnie z ubiegłego lata....bravo dla Ciebie!
Bodzia i Sikorka miłego spotkanka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry