reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I ja się witam z rana :-)

Moje dziecię pije mleczko, ja idę się myć, bo małż przyszedł Potwornickiej popilnować. I mnie pogania

Bodzia i Sikoreczka miłego spacerku i spotkanka i zazdroszczę Wam :tak:

reklama
Witam poranne ptaszki;-):-)
dłuuuuga nocka była i wieczór zresztą też. pożarłam się z mężem:angry::angry::angry:demonstrację samczego uporu mi urządził i zasnął na kanapie - no to ja poszłam spać jak człowiek o 23 i przynajmniej prawie się wyspałam. Szymek urządzał sceny dantejskie między 2 a 4:baffled:pewno ta druga jedynka go męczy.teraz ja już na nogach krzątam się po dużym pokoju i zastanawiam się właśnie w jakim nastroju ksionrze wstanie:dry::dry:
Miały być wczoraj burze a dzisiaj ochłodzenie - tralalala:no::no:23 stopnie i słonko
praży a temperatura rośnie:confused2:

Anula super że tu i ówdzie ubyło:tak::tak:ja też zlatuję - powolutku ale systematycznie waga idzie w dół;-)
Bodzia i Sikoreczka udanego i radosnego mitingu:tak::tak:ja się normalnie zastrzelę z tymi waszymi spotkaniami:nerd:ode mnie wszędzie blisko ale nigdzie nie po drodze:-:)-(

prezenty dla opiekunek rozumiem:confused::confused: w sumie fajna rzecz i nie wyszło drogo:tak:
Marta jak się wkurzę na maxa to naprawdę się spakuję i pojadę do rodziców a może i o Dni Chełma zahaczę:confused::-D
burczy mi w brzuchu. idę coś przegryźć i Dzień Dobry tvn włączyć;-)

prezenty dla opiekunek rozumiem:confused::confused: w sumie fajna rzecz i nie wyszło drogo:tak:
Marta jak się wkurzę na maxa to naprawdę się spakuję i pojadę do rodziców a może i o Dni Chełma zahaczę:confused::-D
burczy mi w brzuchu. idę coś przegryźć i Dzień Dobry tvn włączyć;-)
Koffana,po taniości,bo za zbiorowe zamówinie raaaaaaabacik dostałam:szok:,do tego jeszcze jeden większy dla nauczycielki,która ich prowadzi cały rok,bo druga na zwolnieniu(ciąża zagrożona) i zastępstwa non stop za nią były,więc dostanie mniejszy:tak:.W sumie za 4 szt 160zł i przesyka gratis.Ten większy wkleję jak przyślą,bo miałam na mailu i usunęłam,gościu specjalnie na zamówienie robił:tak:.

Królu Jul śpi,więc śniadanko pora zjeśc:tak:,parę truskaw,kanapeczkę i własnoręcznie wyciskany przez M soczek pomarańczowy.A na zagrychę ciasto z truskawkami:tak:.W przelocie PPD zaliczę.Krzyczec głośno;-):-D.

Witajcie.
15_9_32.gif

A ja się nie wyspałam, bo bodajże od 3 dni Grześ ma przerwę w spaniu po 4 tak z godzinkę.:dry::baffled::wściekła/y: Niby chce spać, ale nie może -przewraca się z boku na bok, potem się wścieka i płacze, a jak juz go uspokoję, to zabawa na nowo.:wściekła/y: I tak przez godzinę.:cool:

AAAAAAAA i schudłam ciut:tak::tak::tak::tak: spodnie w które ledwo się wbijałam są mi za luźne:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Super.
36_1_75.gif

Miały być wczoraj burze a dzisiaj ochłodzenie - tralalala:no::no:23 stopnie i słonko
praży a temperatura rośnie:confused2:
U mnie pada i się ochłodziło.:tak: Mam nadzieję, że przestanie i będę mogła wyjść, bo mi śmietany zabrakło.:baffled:

Inna wg mnie można iść w spodniach -i to jak najbardziej.:tak: A innymi się nie przejmuj -najwyżej parasol ze sobą weźmiesz.;-):rofl2:

Bodzia, Sikorka miłego spacerku. pstrykajcie duuuużo zdjęć.:tak::-)

Zmykam, bo Grześ cisnął i czuję, że cóś wycisnął.:tak::sorry2::-p

Ostatnia edycja:
A ja się nie wyspałam, bo bodajże od 3 dni Grześ ma przerwę w spaniu po 4 tak z godzinkę.:dry::baffled::wściekła/y: Niby chce spać, ale nie może -przewraca się z boku na bok, potem się wścieka i płacze, a jak juz go uspokoję, to zabawa na nowo.:wściekła/y: I tak przez godzinę.:cool:
no i nas jest dokładnie to samo:confused2::confused2::confused2:Szymek jest śpiący ale kompletnie nie może się ułozyć przewraca się na brzuch, potem na bok, na plecy aż w końcu zaczyna płakać . na rękach przez chwilę się uspokoi a potem zaczyna się wiercić:baffled::baffled:dzisiaj go w nocy godzinę zasypiałam. Może taki wiek:confused::confused:albo kiełki:confused::confused:

reklama
Do góry