reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam Sony Ericssona K810i i jestem zadowolona:-)
Niedawno wrociliśmy z miasta u[pał i korki straszne:szok:Grześ niedawno zasnął.Bylismy u lekarza bo wysypkę dostał-okazalo się że to alergiczne.
inna dobry zakup poczyniłaś :-)Bo po co kupować cos czego potem się nie założy.Ja kupiłam sobie sukienkę na cywilny i miałam ją tylko raz.Wisi w szafie :tak:

Dziewczyny narobiłyście apetytu truskawkami:-)A ja nie moge bo Grześ właśnie po nich ma uczulenie:-(

reklama
Ufff,upchnęłam w końcu namiot do plecaczka:tak:.W drodze do domu Olek stłukł kolano,wywalił się na rowerze i jescze fochy strzelał:wściekła/y::angry:.Ostatni raz rowerem pojeachał,bo ja już nie wyrabiam z nim:no:.Właśnie poszedł z Mirkiem do LIDL-a,bo cukier się skończył,a i przy okazji staremu się dostało,:tak:bo tak to się czepia:baffled:,że wiecznie głodny a po powrocie z pracy to pierwsze kompik,bo nie ma komu podgrzac zupy:wściekła/y::angry::angry::crazy:.
GG się spier...,i nie chce mi przełączyc:wściekła/y::angry::no:.Zmykam bo pogryzę.

Kasiu łap:
VFAyCkCFobJqbM9IcB.jpg

dCgLVv24aPb5hRjBOB.jpg
Sikoreczko Ty moja kochana. Nawet nie wiesz ile mi radosci sprawilas. Obzarlam sie jak ...... a tak na marginesie to jak bede w Polsce to sie musimy spotkac na tradycyje zmowiny i omowic swietlana przyszlosc Magdaleny i Stanislawa.

Jutro mu ucałujjjemy z Madzią:tak: Sprawdziłam autobusy: będę koło 10 koło żyrafy:-) Muszę tak wcześnie bo się synu na mnie wypiął i kazał do przedszkola zaprowadzic:baffled:
Dobra lece po coś na zupkę, ugotuje dziś to jutro jak wrócę będzie w sam raz:-D

Me dziecie ma gigantycznego guza na czole:baffled::baffled:Oberwalo od kolegi:szok::szok::szok::szok:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:za co?:szok::szok::szok::szok:
Mam mam juuż hulajnogę w domu czekam tylko na resztę:tak:chcę już zacząć działać:tak::tak::tak: a hulajnoga świeci i dość głośno gra.Przynajmniej Iguś mamie się nie zgubi;-)będzie podążała za dźwiękiem;-):-D:-D:-D:-D mam nadzieję,że nie szybko się odwdzięczą:rofl2:

reklama
Do góry