reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No a ja miałam sprzątać, ładnie sobie leniu****e:no:, ale co tam, ogarnełam tylko, co nie zrobie dziś zrobi się samo jutro:-D:-p:laugh2::confused:
U nas słonce praży, ale też nieźle wieje, gdyby nie ten wiatr to chyba by sie nie wytrzymało tego dzisiejszego upału, a jak jest u Was?

Ostatnia edycja:
U nas upał i wiatr ale i tak słońce jest nie do wytrzymania:no::no::no:myślę,że koło piątej będzie lżej bo chcem męża i dziecko na spacer wziąć:tak::tak::tak:

Doczytałam,był kurier z paczką,namiocik fajowski :tak:tylko za cholercię nie mogę go z powrotem złożyc:no: w mały plecaczek:-(.Upał i duchota,ale mus spiącego Jula do peczkola zawlec,bo mój dyżur w zbieraniu kasiorki na koniec roku od 15:30 się zaczyna.3ta się;-):tak::-D.
aha,Julowi zrobiłam z koca i prześcieradła namiot i raczkował jak oszalały:tak::laugh2:.

Ja mam samsunga zv10 i jestem strasznie zadowolona tylko,że on swoje lata już ma:tak::tak::tak:Polecam samsungi przetestowałam ich swojego czasu sporo.Miałam kumpli w komisie to zmieniałam jak mi się znudził aparat.Są małe prostew obsłudze i niektóre bardzo kobiece:-):-)
Ja mam Sony Ericssona K810i głównie ze względu na aparat (3.2 Mp), a teraz marzy mi się SE K850i - też ze względu na aparat 5Mp ;-)(niestety, w miarę znośnym abonamencie kosztuje prawie 900 zł:szok:). A mój małż ma SE K550i. A tak miałam Siemensa, Sagema, Motorolke, znowu Sagema,znowu Motke, później SE K310i, później Motke L7 no i teraz tego SE i jak dla mnie jest sjupa ;-)

Upał niesamowity jest, ja mam dość :baffled:
Do tego Oliwka nawaliła w pampka a mi się tak nie chce tyłka ruszać żeby ją przebrać...
No i kalafiorka muszę ugotować, a też mi się nie chce :baffled:

Zakupiłam w końcu buty na ślub, mam nadzieję, że się nie zabiję na obcasie, bo jak dla mnie jest ogromny :laugh2: No i na poprawiny kupiłam lniane białe spodnie i niebieską bluzkę w stylu tuniki :tak:. Bo stwierdziłam że skoro rzadko chodzę w sukienkach to nie będę kasy wywalać w błoto a spodnie i bluzka zawsze sie przydadzą :tak:

Ja też polecam Sony Ericssony :-). Obecnie mam model K 510i, ale pewnie przerzucę się na K 810i, a jeszcze lepiej by było na K 850i, tylko, że cena tego drugiego rzeczywiście dość wysoka. inna 22, więc ten sam modelik nam się marzy :tak::-).
Próbowałam też różnych marek, ale tylko SE jakoś przypadł mi do gustu. Ma przede wszystkim najczyściejszy dźwięk, aparaty w nich są naprawdę dobrej jakości i zdjęcia całkiem niezłe wychodzą. Fajny sprzęcik :-).

idę bo
196.gif
wstał i woła żebym z nim poświrowała:laugh2:mężu obiecałam że mu tarty zrobię no i mus obiad sobie skonstruować dietetyczny:tak:;-);-)
może na spacer jeszcze wyskoczymy koło 18:confused::confused:a dzisiaj chyba mam randkę z mężem na kanapie bo Lejdis mamy wreszcie obejrzeć:tak: no to ja macham do wieczora późnego
animated49.gif

reklama
Do góry