reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Na glowe calkiem upadlam..........
Kawal drogi do Reala szlam po garnitur bez wozka w tym upale......I po drodze. z tym gjerkiem zakupy robilam...Calkiem stuknieta jestem

Jakie macie komóreczki laseczki? :-) Kończy mi sie umowa i sie zastanawiam nad czymś...lubię Nokie ale może nie trzeba się upierać?
Ja mam samsunga zv10 i jestem strasznie zadowolona tylko,że on swoje lata już ma:tak::tak::tak:Polecam samsungi przetestowałam ich swojego czasu sporo.Miałam kumpli w komisie to zmieniałam jak mi się znudził aparat.Są małe prostew obsłudze i niektóre bardzo kobiece:-):-)

Uff... już Was doczytałam.:tak: W między czasie Grześko się obudził w niezbyt radosnym humorku, ale na razie dałam mu chrupki i sie zajął nimi.:-D

Wszem i wobec oświadczam,że klęczę przed Wami....bo Jul wywlókł mi fotel do salonu:-D.
:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Bodzinka Karol na wszystkich fotkach mega przystojniak.:tak:

Muszę sie pochwalic: szykwałam wodę na kąpiel i przyszła Madzia. Otwarła ustęp i mówi siku. Posadziłam ją na desce i ona zrbiła siusiu:-D:-D:-D Ale się cieszę:laugh2:
Wielkie gratki na Magdusi.:tak::-)

A jak 3 tysiaczki mi stuknęło to jest okazja:tak::-p
I mamusi także gratulujemy.:-)

W takim razie dla słodyczolubnych:
mmmmmmmmmmmmmmm.... ale pychotka. Tylko troszkę się juz roztopiła.:baffled::-( Ale co się dziwić w taki upał. :dry:

zapomniałam o najważniejszym napisać - Szymek mówi MAMA:tak::tak: nie jakieś tam mamaaamaama tylko piękne wyraźne MAMA:tak::-D:-D
Super!!!! Wielkie gartulacje dla Szymka.:-)

Na początek mały filmik z Amandą w roli głównej:tak:
YouTube - Postępy Amandy
Brawo! Dzielna dziewczynka. Silna z niej babka. Chyba robi konkurencję Sikoreczce -Strong women.;-):-D:-D:-D:rofl2:

Obwieszczam wszem i wobec,że Stanisław Nikodem poraz pierwszy sam zasnął w łóżeczku w ciągu dnia:-D:-D:-D:rofl2: to teraz mam ze dwie trzy godzinki luzu:laugh2::laugh2:
Extra! Oj, ja też bym chciała, żeby Grześko sam zasypiał w ciągu dnia zamiast drzeć się jakby go kto ze skóry obdzierał :dry:

Madzia się do haremu nie nadaje bo ona zbyt zachłanna jest i dzielic się nie chce;-) No a wogóle to już ją Kasia Irlandka na synówkę upatrzyła:-D:cool2: Zaśpiłam małą to idę go garów:dry: Ło jak mi sie nie kce:sorry2: Nie włącza która zmywary:confused::confused::confused::confused::confused:
A mój Maciuś?:confused: To co? już zapomniałaś, że on też czekał w kolejce????:confused::confused::-:)rofl2:

Asiulinka to moze capucinko zrobisz?
proszę.:-)

Asiulinko podrzuc no kawusi mrożonej;-)
:-)
kawa mrożona raz:

I to już koniec. I ja zmykam, bo pralka mi piszczy, że skończyła prać.:baffled::blink:

Meg ja mam Nokię 5200 i jestem zadowolona:tak::tak:zawsze zresztą nokie miałam:nerd: dziecko mi chusteczki nivea wypakowało na podłogę jedna za drugą:angry::angry:a spać drań nie chce;-)

Nio Nokie są fajne Madźka...w sumie mam czas do końca wakacji może pojawią się jakieś lepsze oferty. Ja mam Nokie taką z klapką 6060- nie chciałam z aparatem bo w tych modelach co były w przystępnej cenie były kiepskie te aparaty, teraz chyba bym chciała aparat. Też zawsze miałam Nokie -zaczęłam od zaczepno-obronnego modelu ;-) :-)
teraz już idę...Kuba śpi od 12-tej..śpioch jeden!

Ostatnia edycja:
Meg ja tez zawsze praktycznie nokie mialam..Ale potem mi sie zmazyl bardziej bajerancki tel.Nokie byly koszmarnie drogie, wiec wzielam Samsunga i jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak::tak:

Meg ja mam Nokie N70, i jestem zadowolona, choć z początku mi za bardzo nie podchodziła bo chciałam mniejszy tel, no ale wiesz to prezent od małża.Jest spoko:tak:. Nokia najlepiej mi pasuje, miałam sagema, motorole, simensa.Teraz są niektóre tel tak zajebiste że :szok: ale ceny jeszcze lepsze:szok::szok::szok::szok:

reklama
Och jak gorąco...
Wróciłyśmy z bardzo dłuuuuuuuuuuugiego spaceru i dosłownie padam, Maja zasnęła a ja się wzięłam za obiad. Kupiłam też sobie sukieneczkę, ale jak teraz na nią patrzę to wcale nie jest taka rewelacyjna jak mi się to wydawało:-:)-:)-(

Do góry