reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale słyszałam ze mozna juz prubowac dawac takie zwykłe telko małe kawałeczki aby dzidzia sie nie zadławiła

L4dY kochana ty moja myślisz o mojej dzidzi i chyba te fluidki od Jasia pomogły dziękujemy :-* :-* :-*
Tempka od antybiotyku spadła uszka zdrowe ;D ;D Pani laryngolog orzekła że gardło było chore ale antybiotyk już działa zobaczymy jeszcze po południu wyniki moczu ( od razu zrobiłam jej morfologie o miała kiedyś niskią i brała Hemofer )

oooo dziewczyny na spacerkach ja musze poczekac az gnidka wstanie zje butle i dopiero wychodzimy bo teraz drzemie...... :)

ja mojemu dawałam biszkopty takie zwykłe trzymałam w palcach a on sobie memlał i zjadał całego ......ale teraz nie moze bo sa na jajku

flipsy to mu wsadzam do raczki i tez memla ;D i jakos mu to dobrze wychodzi.....ale siedze i pilnuje zeby sobie nie dziabnol wiekszego kawałka

ale pomieszana pogoda u mnie raz swieci słonko raz zachodzi ale za to wiatr jest cały czas......bez niego było by cieplej

moj wlasnie wszamal pol jablka z tego kondonika......qrcze naprawde rewelka, przynajmniej mi sie nie uswinil :)) zobaczymy jak sprawdza sie to jak wsadze flipsa

reklama
qrcze wiecie co ...byłam przed chwilką u dziewczyn listopadówek i tam niektóre piszą że ich maluchy już raczkuja ...japiernicze a moj Jasio nawet jeszcze sam niesiedzi dobrze .Qrcze myslicie że powinnam zacząć sie martwić???

sorbus extra że z Maja juz lepiej :) nieprzestajemy wysyłac dobrych fluidków ;D

Do góry