reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też Anuli w nowym imidżu jeszcze nie widziałam:no::no:
Kasia miałaś dżemać a ja widzę, że się świecisz:tak::laugh2::laugh2:
boshe już mógł ten mój męż wrócić na chatę bo coś dzisiaj mi się nudzi:unsure:i może bym sobie wolny wieczór wyżebrała na książkę wanienkę i relaksik:confused::confused:

reklama
hej lachonki,dupeczki,cipeczki,babeczki,mamuski i jak kto tam woli,,,,,,

Im sorrry ze nie pisze,,,,ale was nadrobic to :szok::szok::szok:sie nie da...
Ja kukam i podcyztuje hehe,,jesli mozna,,,
i ja dizsiaj moge na imprezke.....?????????????????????????????
bo weekend to czas na imprezke,,,,,
chociaz nie wiem co u was...

Moze jakis skrot,,moze ktoras mi tu walnie,,pleaseeeeeeeeeee:-):blink:

acha fajne foty,zdjecia,scrapy,obrobki fot,,,bombowe,,,juz danwo mialam to skrobnac...;-):tak::-)

dobra lejta ile chceta w dupeee i ankopcie mi.,....

Chciałam się poprawić ze zdjęciami wylachoniłam się jak trza i się okazało,że bateria w aparacie klękła i nie da rady póki co:no::no:ale do wieczora to się naładuje:tak::tak::tak:
Witaj Ewcia
Na nocną popijawę to chętnie tyle,że mus coś ze starym zrobić bo teraz popołudniu jet już w domu i wieczorami mi zalega przy kompie

słodziak mały:-D:-D:laugh2:

:szok:Sikoreczka Ty anioł jesteś ze stoickim spokojem i cierpliwością:tak::tak:ja bym pewno rozniesła już dawno :baffled:
a gdzie tam:baffled: Z czasem tej cierpliwości brak i tylko się zastanawiam kiedy usłyszy o mnie cała Polska:sorry2::errr::growl: jak kto uprzejmy doniesie że na dzieci krzyczę

Ty podstarzala matko jestes nieporawna ale swieta prawde napisalas.:wink::yes::yes:
Mnie takie teksty denerwuja bo o Lolka stralismy sie dwa lata i wiem jakie to moze byc frustrujace.A wyobrazam sobie te matki, ktore o dziecko staraja sie latami.Urodza k.30 to dla nich cud, a taka malolata takim tekstem pojedzie.Bezmyslnosc.Qurcze chyba najwazniejsze zeby kochac dziecko a wiek to juz kwestia uboczna:confused::confused::confused:
ech im się wydaje że skoro mają juz dzieci to wszystkie rozumy pozjadały. Ja też na Adrianka czekałam rok i już byłam załamana, a nie wyobrażam sobie co czują kobiety które nie mają dzieci całe lata:no: A ciekawe tylko ile z tych "mlodych" matek świadomie zaplanowało sobie macierzyństwo:confused:

Nadal mi się nie chce, ale chyba juz czas się zebrać w sobie i wziąć za dzieciaki i na spacerek. Szkoda tylko, że Grześ juz nie chce spokojnie siedzieć w wózku (chce chodzić trzymany za ręce) i zamiast spokojnie siedzieć na ławeczce i klechać z koleżanką muszę z nim latać.:-:)baffled:;-):-p
No to do wieczora!:-)
ech moje dobre czasy z siedzeniem na ławeczce też minęły:-( Biegam za Madzią cały czas i tylko zazdrośnie zerkam na piaskowe mamy:zawstydzona/y: U mnie ani Adrian ani Madzia nie wykazują dłuższego zainteresowania piaskownicą:no:

Dzisiaj lachony zbiórka na nocna popijawę:rofl2::-D:-D:-D
jestem ZA!!!!:laugh2::-D:-p Mój chłop dziś padnięty to szybko odpłynie;-)

hej lachonki,dupeczki,cipeczki,babeczki,mamuski i jak kto tam woli,,,,,,
Ewuś aleśmy się za tobą stęskniły:laugh2: Witaj, witaj i wskakuj na imprezkę:tak:
Na nocną popijawę to chętnie tyle,że mus coś ze starym zrobić bo teraz popołudniu jet już w domu i wieczorami mi zalega przy kompie
a na chłopa to proponuję
chairshot.gif
i pójdzie nyny:-p
A my sobie trzy godzinki po placu zabaw polatali:tak: Teraz kolacja się robi a dzieci się bawią (a raczej kłócą:angry:) Wygrałam loda wczoraj i niegdzie mi go nie chcą wymienic:dry: Ja nie wiem po co robią promocję skoro nie można nagrody dostac:wściekła/y:

Marta Ty koffana studentko rolnictwa nie czuj się ubodnięta bo faktycznie ostrożeń w poznańkim znany jest od dawien dawna jako czarcie żebro i wiele pokoleń dzieci było u nas w tym kąpane a co starsze osoby nawet chate sobie tym spryskują;-):-D:tak:

reklama
Do góry