reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To nie ja z tym ociotowaniem zaczęłam:no:.Na MłODYCH MAMACH tam jest taki wątek;-):tak::-D:-D i my troszki nabijaju się z tego co tam piszą:-p:rofl2::-D:laugh2:.
U mnie teraz wypas,bo sklep przerobili i w piątek i sobotę do 21-ej czynny a tak do 20 był:wściekła/y::angry:.
tiiaa,no to mus tam zajrzec cot ma pisu robie mlode mamuski....

u mnie do 21;15 zawsze,,od 6

reklama
Martuś ja też juz dostałam zaproszenie:tak: Dziękuję;-)
Ewcia no to cię podeszli:no: Masz na wakacje "super" prezent:-(
Anula weż go zdziel po łbie:wściekła/y:
Madzia wykąpusiana, Adrianek się moczy a kanapowiec:baffled: siedzi na kanapie. Mężusiowi już mózg wyparował:dry: Przed chwilką poscielił dzieciom łóżko, a za chwilkę mnie pyta czemu ja pościeliłam łóżko skoro on miał to zrobic:szok: Chyba mi chłop wariuje:rofl2:

Witam ponownie.:-)
Ja tam chętna na impressskę, bo w zasadzie dzis sama (moj ma wrócić coś koło 23).
Grzesio uśpiony, a Maciek wykąpany ogląda bajkę na dvd (bo na wieczorynkę nie zdążył:sorry:). Niby umówiliśmy się na jedną bajkę, ciekawa jestem, czy dotrzyma słowa. :eek:
Ewcia jak miło Cię widzieć.:tak: Baaaardzo tu za Tobą tęskniłyśmy.:-)

a ja wkurzona,bo dostalam dizsiaj awizo,poszlam a to amndat,,200zl i 4 punkty...ech:wściekła/y::wściekła/y:....
to Ci niespodziankę zrobili...:wściekła/y::eek:

Sikoreczka strasznie zakręcony ten Twój mąż.:baffled:

reklama
Do góry