reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-DEWCIA babo kope lat:-D:-D:-D:-D
:zawstydzona/y:no az mi glupio i wstyd....:zawstydzona/y:

Chciałam się poprawić ze zdjęciami wylachoniłam się jak trza i się okazało,że bateria w aparacie klękła i nie da rady póki co:no::no:ale do wieczora to się naładuje:tak::tak::tak:
Witaj Ewcia
Na nocną popijawę to chętnie tyle,że mus coś ze starym zrobić bo teraz popołudniu jet już w domu i wieczorami mi zalega przy kompie
dziekiiii
uu szkoda,,ze abkteria padoch

No i znowu wojna w chacie:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:na łeb mu się rzuca cholerny pan i władca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry: całe popołudnie przespł a teraz królewicz chodzi obrażny:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy:

Noż ku....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:powiedział mi że nic w domu nie robie:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:ku....leże a dziecko se samo wszystko robi
z facetami to deska ich deska,,walcemmmmmmmmmmm

ee do mnie siora synka zaraz podrzuci na nocke,,,dwa dzieciaki beda razem spały,,hehee,,,,a nie wiem czy an imprezke wskocze,,ale mam andzieje,ze dzieci apdna i wpadne cos wypic,,bo dzisiaj mam enrwaaaaaaaaaaaa i mus cos lyknac...

a ja wkurzona,bo dostalam dizsiaj awizo,poszlam a to amndat,,200zl i 4 punkty...ech:wściekła/y::wściekła/y:....

dzieki za zaproszenie laski,,,

a Cara to ma chyba dizsiaj urodiznki alski co???

no tak wychodzi,,gdziesz ona jest,,,,,,,,,,,,,,,

Cara
Sto lat kochanaaaaaaaaaaa

Ewciu,brakło nam Ciebie:tak:,widac to po statystyce imprezek;-):-(.Ale z Ciebie rajdowiec:baffled:,fotoradar Cię namierzył:confused:?
Ja bym bym łyknęła,ale na to gorąco zimnej Perły z soczkiem,bo normalnie wytrzymac się nie da:no:.
Stare kompika zwolniło,szukał łapy do skrzyni biegów a dzisiaj tłumik wymieniał:tak:.

Marta ano fotoradar,,,ja niestety po miescie raczej 40-50 nie jeżdże,,raczej rzadko,,hmm,,b to jak spacer,,a nei jazda,,no i mam amndata,,,,tylko sie zastrzelic....ech...

Ja tam winooo z cola i lodem,,,,no bo nie mam nic innego,,piffka nie kupilam sobie...:-(

Witam sie pora wieczorowa.Moj malzonek koffany zkupil mi sandalki:blink::blink::blink:Wprawdzie nieco inne bo tamte dziwnie na nozce lezly ale tez sliczniusie:-DNo tak w ogolnym rozrachunku to bym go za nic nie oddala.Choc czsem nawet walcem to na niego za malo;-);-);-)

reklama
To nie ja z tym ociotowaniem zaczęłam:no:.Na MłODYCH MAMACH tam jest taki wątek;-):tak::-D:-D i my troszki nabijaju się z tego co tam piszą:-p:rofl2::-D:laugh2:.
U mnie teraz wypas,bo sklep przerobili i w piątek i sobotę do 21-ej czynny a tak do 20 był:wściekła/y::angry:.

Do góry