reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no baaa:-Dodpowiedziałam jej:rolleyes:
Ty podstarzala matko jestes nieporawna ale swieta prawde napisalas.:wink::yes::yes:
Mnie takie teksty denerwuja bo o Lolka stralismy sie dwa lata i wiem jakie to moze byc frustrujace.A wyobrazam sobie te matki, ktore o dziecko staraja sie latami.Urodza k.30 to dla nich cud, a taka malolata takim tekstem pojedzie.Bezmyslnosc.Qurcze chyba najwazniejsze zeby kochac dziecko a wiek to juz kwestia uboczna:confused::confused::confused:

Bodzia no pewnie, ze wiek to kwestia poboczna no bo czy miłość ma jakieś limity wiekowe:confused::confused:nie wydaje mi się;-):no:;-) szkoda słów na takie dzierlatki , ale przede wszystkim jak można tak nawtykać bezmyślnie:confused:

My po zakupkach i spacerku na poczcie wpłaciłam comiałam i jestem szczęśliwa:-D:-D:-D
Madźka pewnie zapraszam:tak::tak::tak:a jak się upiększymy to lecim na miasto;-):-D
Bodzia nie przejmuj się głupotami mnie też krew zalewa bo widziałam nie raz jak ludzie się starają o dzieciątko i nie mogą ale to niestety nie jest rzecz którą biorą pod uwagę więc szkoda na takie mądre nerwów.

My już poobiadowani.:-) Przed chwilą Grzesiek wylał kompocik, bo Maciek nie pomyślał i zostawił szklankę na stoliku.:baffled: Dobrze, że chociaż szklanka cała.:tak:

A teraz to mnie sie nic nie chce.:baffled: Na spacerek wyjdziemy, jak odpocznę.:tak: Myślę, że do godziny...:blink:

Bodzinka gimnastyk rewelacyjny.:tak::-D

Anaconda i jak sie czujesz?:confused:

dzidzia śpi:tak::tak:ja chyba też utne sobię kwilunię relaksu - weekend w końcu czyż nie:confused:;-);-)
Asiulinka popieram postawę 'wypoczęta matka to dobra matka';-):laugh2:dlatego spacer dopiero jak odpoczniesz:tak::tak:
Anula no to się jeszcze zgadamy co do tego wypadu na miasto;-):blink::laugh2::laugh2:mus resztę ferajny zabrać ze sobą:happy2:

Nadal mi się nie chce, ale chyba juz czas się zebrać w sobie i wziąć za dzieciaki i na spacerek. Szkoda tylko, że Grześ juz nie chce spokojnie siedzieć w wózku (chce chodzić trzymany za ręce) i zamiast spokojnie siedzieć na ławeczce i klechać z koleżanką muszę z nim latać.:-:)baffled:;-):-p
No to do wieczora!:-)

reklama
Widziała,która Meg?Bo mi na gwałt potrzebna;-):tak::-D.
Bodzia,patrząc na Karolka to przypomina mi się scena z "Mój brat niedźwiedź",jak te łosie cwiczyły:tak::rofl2::laugh2::-D.
yyy no nie, na gwalt na mojej siorze to nie pozwole;-):-p;-)A na pogaduchy to moze jutro wpadnie:-)
no baaa:-Dodpowiedziałam jej:rolleyes:
juz lece zobaczyc....:-pno Madzka , dobrzes jej powiedziala. Tak trzymac. Uwazam ze 26 letnie matki rodza najfajniejsze dzieci;-):-p:laugh2::-p;-)
dzidzia śpi:tak::tak:ja chyba też utne sobię kwilunię relaksu - weekend w końcu czyż nie:confused:;-);-)
Asiulinka popieram postawę 'wypoczęta matka to dobra matka';-):laugh2:dlatego spacer dopiero jak odpoczniesz:tak::tak:
Anula no to się jeszcze zgadamy co do tego wypadu na miasto;-):blink::laugh2::laugh2:mus resztę ferajny zabrać ze sobą:happy2:

OOO wlasnie, reszta ferajny tez chce isc. A Anula to juz sie pokazala w nowej fryzurce czy nie, bom nie widziala...
Teraz w mysl zasady - wypoczeta matka.to dobra matka.... utne sobie drzemke :)

Do góry