Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
No wlasnie Cara. Jeszcze jestesmy my. JA juz Ci zyczenia skladalam wczesniej, ale jeszcze raz zycze Ci wszystkiego naj naj i ksiecia w zlotej zbroi na bialym koniu. Trzymaj sie mala.:~)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my się tubisiujemyMoje dziecko od 6 rano biega, na komputer pokazuja i "Dzidzi" wola.Chodzi mu o bajke Tarzan.Na poczatku Tarzan jest maly to Karol jak zauroczony patrzyNiedawo mu wlaczyla.Teraz czekam az obejrzy i biegusiamy na targ.Glowa mnie zaczyna bolec okrutnie
U nas sloneczko jest ale zimno.Teraz Lolo wycira siku co zrobil.Uwaza pewni,ze mama zle powycieraLa
![]()
chyba dziewczyny w bunt dwulatka wkraczająPtaszyno, Oliwka chyba się wczoraj zmówiła z MadziąCały dzień była nieznośna, aż w końcu powiedziałam Jackowi, żeby coś zrobił ze swoją córką bo ja nie wytrzymam i jej przyleję. Nerwy mi puściły...
.
A do tego nie wiem, jak mam jej tłumaczyć, że nie wolno mnie bić(bo ja nie wiem, tzn. domyślam się dlaczego ale pewna nie jestem, dlaczego bije tylko mnie). Tłumaczę, nie pozwalam, ale czasem zanim zdążę zareagować to już płaski wymierzony na mojej twarzy...:-(. I skąd ona to podłapała ??
Idę do mamy, a później jadę do szkoły.
Dzisiaj kolos z angola, strasznie się bojęzwłaszcza że jestem na poziomie dla początkujących
![]()
super że masz możliwości dorobieniaPochwalę się wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki odkąd Staś zawitał na tym świecie i jestem z siebie strasznie dumna.A że mam ochotę się rozwijać inwestuję i chcę sobie dorabiać co miesiąc o tak SUPER ZESTAW DO PAZNOKCI, LAMPA UV+ZELE+TIPSY (375157184) - Aukcje internetowe Allegro
trzymajta za mnie kciuki![]()
ojoj, cosz ci się to dziejeBoże jak mi się kręci w głowie, nie jestem w stanie ustać nawet sekundy, nie wiem co się ze mną dzieje, jak mi nie przejdzie to zaraz dzwonię do męża żeby wracał z pracy bo nie jestem w stanie zająć się dzieckiem
Anulka dziękujęHej LACHONY.
Aluśka świetnie że z Amandą wszystko ok
Pochwalę się wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki odkąd Staś zawitał na tym świecie i jestem z siebie strasznie dumna.A że mam ochotę się rozwijać inwestuję i chcę sobie dorabiać co miesiąc o tak SUPER ZESTAW DO PAZNOKCI, LAMPA UV+ZELE+TIPSY (375157184) - Aukcje internetowe Allegro
trzymajta za mnie kciuki![]()
a ja nie widziałamAluśka ja twoje suwaczki widzę![]()
o no widziszMy bierzemy od lutego z przerwami,bo jak jakiś Julek niewyraźny(typu:charczy,kaszle) to nie podaję aż się poprawi.Ferrum Lek to druga butelka nam idzie,bo wcześniej miał zapisane po pół łyżeczki(2,5ml) a teraz po 4 ml
.Do tego kwas foliowy i wit.B6.Ja mu wszystko do soczku daję,bo tam jest wit.C a żelazo przy niej lepiej się wchłania
.
chyba dziewczyny w bunt dwulatka wkraczająU nas mała najbardziej sie z Adrianem tłucze, ale wczoraj jak coś jej nie chciałam dac to mnie kopała. Napomniałam ją ze dwa razy, a za trzecim wyniosłam ją do drugiego pokoju i wrzeszczącą posadziłam na dywanie i wyszłam. Jak się uspokoiła to przyszłam i powiedziałam że nie wolno mamy kopac bo to boli. Już więcej nie spróbowała:-) Też pojęcia nie mam skąd takie zachowania
zaraz tam wejdę i się wypowiemJa sobie znoeu wlazalm na ociotoeanie i powiem Wam, ze wypowiedz jednej dziewczyny mnie bardzo wzburzyla
"ale to ta maryla jest glupia sadzac ze wszystkie ,lode matki sa bezmyslne. mlode matki sa sa o wiele lepsze od tych starych ktore traktuja sie jak jajka. najlepszym czasem na urodzenie pierwszego dziecka jest wiek kolo 20 lat. nie ma nic gorszego niz staramauska ktora rozpieszcza do granic swoje dziecko ktore cudem udala jej sie zrobic w wieku 3O lat....zanim to napisala powinna przeczytac cos o czarcim żebrze! leczniczym ziele ktore nie jest w stanie zaszkodzic maluchowi ....."
No i powiedzcie mi kochane jak potem oceniac te dziewczyny pozytywnie po takich wypoiwedziach???
Zwazywszy,ze urodzilam w ieku 15 lat to pewnie tez jestem stara mamuska![]()