reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
CARA

Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie... Bodzia i Lolo zyczy:-D:-D:-D

kwiat_brokat_6.gif
Dołączamy się do życzonek :tak:

Ptaszyno, Oliwka chyba się wczoraj zmówiła z Madzią :crazy: Cały dzień była nieznośna, aż w końcu powiedziałam Jackowi, żeby coś zrobił ze swoją córką bo ja nie wytrzymam i jej przyleję. Nerwy mi puściły...:wściekła/y:.
A do tego nie wiem, jak mam jej tłumaczyć, że nie wolno mnie bić :baffled: (bo ja nie wiem, tzn. domyślam się dlaczego ale pewna nie jestem, dlaczego bije tylko mnie). Tłumaczę, nie pozwalam, ale czasem zanim zdążę zareagować to już płaski wymierzony na mojej twarzy...:-(. I skąd ona to podłapała ??

Idę do mamy, a później jadę do szkoły.
Dzisiaj kolos z angola, strasznie się boję :-D zwłaszcza że jestem na poziomie dla początkujących :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Hej LACHONY.
My pnieprzespanej nocce Stasiowi chyba kolejny ząb idzie jak ne miał tak nie miał a teraz chyba hurtem lezą;-):-D
Aluśka świetnie że z Amandą wszystko ok
Marta gratki dla uzębionego Jula
Bodzia zdjęcia super i spóźnione życzenia dla Pawła
Asiulinka mocnych nerwów życzę
Więcej nie pamiętam.
Pochwalę się wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki odkąd Staś zawitał na tym świecie i jestem z siebie strasznie dumna.A że mam ochotę się rozwijać inwestuję i chcę sobie dorabiać co miesiąc o tak SUPER ZESTAW DO PAZNOKCI, LAMPA UV+ZELE+TIPSY (375157184) - Aukcje internetowe Allegro
trzymajta za mnie kciuki:tak::-D:-D:-D:-D

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka minęła nam dosyć spokojnie :tak: Amanda zrobiła nam dwie pobudki o 2.30 i o 6.30 a teraz jeszcze śpiucha już u nas w wyrku:rolleyes2:
Małżonek w pracy, teściowa u bratowej a teścio poszedł jak zwykle pochlać z rana:szok::baffled::baffled:
Jak małż wróci z pracy jedziemy na weekend do jego babci:tak:

Czy widać moje suwaczki? bo ja ich nie widzę:baffled::no:
Wczoraj zrobiłam sobie salo upiększający w domku.Nową fryzurkę zrobiłam przedwczoraj a wczoraj walnęłam farbę,regulację brwi i hennę.Jestem teraz czarnulką.jak będzie fotka to Wam wkleję.Bardzomi się podoba:tak::-D
asiulinka z niecierpliwością czekam na foteczki w nowej fryzurce:tak::-):-)
Wczoraj natchnienie na scrapki mialam..Zaraz ytoszku sie pochwale:happy:

Bodzia scrapiki jak zwykle rewelacyjne:-):tak::-):-D:-)
Marta imprezka pod namiotem:-D:-D......super pomysł:tak::tak:;-)
Frócilim:-D
Z Madzią już dziś nie mogę:no: Na placu zabaw się wściekła i rzuciła na trawę z ogromnym wrzaskiem:angry: Wyła chyba z 10 minut:crazy: Całe szczęście że nie miałam komentatorów, bo chyba bym nie wyrobiła. Ja nie wiem co z nią się dziś dzieje. Wścieka się, złości, Adrian to nawet stanąc koło niej nie może bo na niego wrzeszczy:sad: ło ludzie ktoś mi podmienił córkę:hmm::oo2::unsure::eek::confused2::nerd:
A Adrianek właśnie rysuje tatę:baffled: Hmmmm narysował kilka maziajów i opowiada że to jest tata który strzela do wszystkich potworów:huh:
Aha SPRZEDAM CHŁOPA!!!!!! TANIOOOOOOOO:ninja2:
Sikoreczka może Madzia weszła w okres buntu dwu latka:oo2::confused::hmm:
Ech moze ma na pogode, albo zębole jej lezą bo palce aż do gardła wtyka:szok: A męża sprzedam bo mnie trafia:wściekła/y: od ponad miesiąca się prosze o remont kuchni i właśnie się wziął za projektowanie:baffled: No i ma problem, bo zażyczyłam rogowe szafki ze zlewem w rogu:nerd: No nie realne:no::wściekła/y:
Ahaś właśnie się dowiedziałam że mój syn jak będzie duży to zakupi sobie.... perkusję:eek::rolleyes::unsure::huh::surprised::laugh2::rofl2:
Podobno na chłopa działa pojechanie po ambicji
Aluśka o kant dupy rozbić 'porady tamtego lekarza:angry::angry:boshe jak mnie wkurza, że człowiek w większości przypadków nie może liczyć na kompetentną opiekę zdrowotną jeśli nie zapłaci:no::no:dobrze, że zdecydowałaś się na prywatną konsultację:tak::tak:fajnie, że z bioderkami Amandzi wszystko gra, odpadł wam powód do zmartwienia. tylko ciężko będzie Małej Księżniczce powiedzieć stop staniu, kiedy już posmakowała jak pięknie świat z góry wygląda:sorry:
Madźka dzięki :tak::-) ...... oj trochę będzie cięzko zapobiegać staniu ale będziemy się starać :tak::tak::tak:
Cześć dziewczynki.:-)
Ja do jutra słomiana jestem.:rofl2:
Wiecie, co Maciek mi wariuje.:baffled: Dziś co najmniej 3 razy odstawił "pokaz" -płacz, krzyk, pisk, obrażanie się i od jakiegoś czasu zaczął bić (my go nie bijemy, więc nie wiem skąd to się wzięło) -najgorsze, że wygraża, że udeży Grześka.:baffled: Nie mam do niego już sił, choć wewnątrz się we mnie gotuje, to na zewn. staram się być opanowana i spokojna. Ale nie wiem jak długo to wytrzymam... :-:)sorry: Nie wiem, może to taki wiek? albo zazdrość (o Grześka), albo juz nie wiem co...:confused:
To tyle co u nas.Idę teraz poczytać co żeście naskrobały przez te dwa dni.:-) Może mi się uda.;-):-p
asiulinka mam nadzieję że szybko mu przejdzie ten okres buntu :tak:
Super! No i ciężar z serca Wam spadł.:tak:
łoj i to jaki ciężar spadł:laugh2::laugh2::tak:
Poprawka,Jul 6-cio zębny,mamy lewą górną 2:tak:.
Gratulacje dla Julianka za ząbeczka:tak::-D:tak:
Aluśka no to super wieści:-D a ci niektórzy pseudolekarze to:wściekła/y::angry: Buziaczki dla Amandzi;-)
Sikoreczka Amandzia ucałowana:tak::-D:-D
Jeszcze tylko
840_1.jpg
na moje 2900 :-D
Sikoreczka gratulację za 2900-nego posta:-D:-D:-D
Amandzie buziole i super, ze jest Oki:tak::tak::tak:
Bodzia dziękuję, buziole przekazane:-);-):-D:-D

Zmykamy na spacerek:tak: Miłego dnia Kobitki:tak::-):-)

Anula powodzenia z nowym przedsięwzięciem:tak::-):-)moze wpadnę na upiekszanie do Poznania:confused:;-):-D
Martynka luuzik, kolosa popchniesz bez trudu, wierzę w Ciebie. A co do zachowania Oliwiany to może taki wiek, ale ciężka sprawa co z tym zrobić. Może męż powinien jej wytłumaczyć, że mamy bić nie wolno:confused:
Bodzia, Asiulinka miłego przechadzania:tak::tak:
My też śmigamy na dworek. do potema:-)

Boże jak mi się kręci w głowie, nie jestem w stanie ustać nawet sekundy, nie wiem co się ze mną dzieje, jak mi nie przejdzie to zaraz dzwonię do męża żeby wracał z pracy bo nie jestem w stanie zająć się dzieckiem

CARA
Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie... Bodzia i Lolo zyczy
:-D:-D:-D

kwiat_brokat_6.gif

Dziekuje :-)...

Mam dolka, to beda najsamotniejsze urodziny od dawna :-(

reklama
Marta a długo już bierzecie zestaw małego anemika:confused::confused:
My bierzemy od lutego z przerwami,bo jak jakiś Julek niewyraźny(typu:charczy,kaszle) to nie podaję aż się poprawi:tak:.Ferrum Lek to druga butelka nam idzie,bo wcześniej miał zapisane po pół łyżeczki(2,5ml) a teraz po 4 ml:tak:.Do tego kwas foliowy i wit.B6.Ja mu wszystko do soczku daję,bo tam jest wit.C a żelazo przy niej lepiej się wchłania:tak:.

My sie tez zbieramy.Jeszcze sekund pare bo sie pranko konczy:rofl2::rofl2:
Mi naczynka się już umyły;-):tak:.

Dziekuje :-)...

Mam dolka, to beda najsamotniejsze urodziny od dawna :-(
Łoj,bo jak Cię kopnę:angry:;-):-D.A nas to od czego masz:baffled::confused:?

Do góry