reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aluśka no to super wieści:-D a ci niektórzy pseudolekarze to:wściekła/y::angry: Buziaczki dla Amandzi;-)
Paweł sto lat sto lat!!!!! Wszystkiego najlepsiejszego, pociechy z Lolka, grzecznej żonki, no i córeczki:tak:;-):-p:laugh2:
SflowBasket7.gif
Juleczku idziesz jak burza GRATULASKI:-)
10.gif

Asiulinko a może faktycznie to jakiś nowy wirus
8.gif
Łoj trzeba się zaszczepic:tak::-D
Dobra ja się wyłączam! Odpocząc czas, bo mi mężo na jutro robotę wymyślił:nerd: No tak remontu chciałam to mam:baffled::huh::evil:

Dzien Doberek z wysprztanego domku:-p:-p:-p:-p
W imieniu mojego Potwora wiekszego dziekuje za zyczonka, przekaze:rofl2::rofl2::rofl2:
Julowi grati zeboli.
Amandzie buziole i super, ze jest Oki:tak::tak::tak:
Asiulinka Lol na tym ostnim to mysli...Isc czy nie isc?;-);-)A na pierwszym zdjatku czmubys go nie poznala???:confused:

CARA
Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie... Bodzia i Lolo zyczy
:-D:-D:-D

kwiat_brokat_6.gif

Dzień dobry.:-)
U nas pogoda jakaś taka nijaka.:baffled: Ale i tak pójdziemy się przejść i pozakupkować.:tak: Musimy sie tylko ubrać i Grześ musi zjeść kaszkę.:-) Ale już zbieram zamówienia.;-)

Bodzia nie wiem, czemu bym nie poznała.:confused: Taki jakiś jakby inny wyszedł. Ale śliczny.:tak:;-)

CARA

Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie... Bodzia i Lolo zyczy:-D:-D:-D

kwiat_brokat_6.gif
Przyłączamy się do życzonek urodzinowych.

A jest u Ciebie Chłodnik z Krasnegostawu,on jest gotowy ;-) w butelce 0,5 litra,cena 2,40zł:tak:.
a nawet nie wiem ci ja:no:machnęłam litewski, szybko się robi i jest pychota tylko jak nic się nie chce to z zaparzeniem herbaty ciężko:tak::laugh2::laugh2:
Marta a długo już bierzecie zestaw małego anemika:confused::confused:

Poprawka,Jul 6-cio zębny,mamy lewą górną 2:tak:.
no proszę
36_1_55.gif

Jeszcze tylko
840_1.jpg
na moje 2900 :-D
no no no Sikoreczka się rozpisałaś:tak:minęło jak z bicza strzelił:laugh2:;-);-)zdrówko kofana
13_4_10.gif

Bodzia dla małżona życzonka zdrowia szczęścia i radości;-):blink:co by więcej czasu dla żonki miał, róże jej pod nogi słał i nigdy nie zapominał o kwiatach bez okazji;-):-D
Asiulinka no własnie o deskę do prasowania mi chodziło:tak:a Ty o jakiej pomyslałaś:confused::confused::-D

dołączamy się życzeń urodzinowych dla Cary.

Poranek upalny i słoneczny.nocka piknie nam minęła bo z jedna tylko pobudką na jedzonko. dzisiaj pierwszy dzień diety. proszę trzymać kciuki bo może być ciężko:baffled: idę szczypiorek do twarożku wsiekać;-)

reklama
Asiulinka wiem juz!!! To te uszy:-p:-pW tej cazapce jeszcze bardziej mu odstaja:rofl2::rofl2::rofl2:
Moje dziecko od 6 rano biega, na komputer pokazuja i "Dzidzi" wola.Chodzi mu o bajke Tarzan.Na poczatku Tarzan jest maly to Karol jak zauroczony patrzy:-DNiedawo mu wlaczyla.Teraz czekam az obejrzy i biegusiamy na targ.Glowa mnie zaczyna bolec okrutnie:baffled::baffled::baffled:U nas sloneczko jest ale zimno.Teraz Lolo wycira siku co zrobil.Uwaza pewni,ze mama zle powycieraLa:-D:-D:-D

Do góry