reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój chłop też bardzo pracowity:angry::angry::angry::angry: Najchętniej pracuje przed tv lub komputerem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Więc jak ja mam go o coś prosić to normalnie szlag mnie trafia

Anaconda to widzę że nie tylko u mnie taki robotny męż:wściekła/y: Mój to zawsze twierdzi że jak ma coś w domu zrobic to go szlak trafia, że woli to samo zrobic dla kogoś:szok: No cuż można rzec: to tylko FACET:baffled::tak:
Madziu u cioci jest internet, tylko nie wiem czy mnie kuzynka dopuści:dry: Ona jest niepełnosprawna i komputer jest jej życiem, więc może byc ciężko.:nerd: No ale ja dopiero 21 czerwca się wybiorę. :tak:

Witam ponownie:tak:
Byłam dzisiaj na 17.40 prywatnie u ortopedy i mam powody do radości:tak::-D
Po pierwsze bioderka są zdrowe :tak::tak::tak: lewe bioderko jest już symetryczne do prawego:tak::-) i pielucha ortopedyczna wcale nie jest konieczna:tak::-D:-D:-D
po drugie nie ma wcale skrzywionego kręgosłupa :tak::-D:-D:-D
Pan doktor powiedział że tamten ortopeda chciał chyba na siłę wcisnąć nam chorobę:baffled:
Poza tym mamy zabraniać Amandzie stania na nóżki żeby zapobiec ich się wykrzywianiu :tak: bo stwierdził że to jednak dużo za wcześnie jak dla niej :tak:

Teraz zabieramy sie za kąpanie Amandzi :tak::-) a potem amciu i pa lulu:laugh2::laugh2::laugh2:

Aluśka o kant dupy rozbić 'porady tamtego lekarza:angry::angry:boshe jak mnie wkurza, że człowiek w większości przypadków nie może liczyć na kompetentną opiekę zdrowotną jeśli nie zapłaci:no::no:dobrze, że zdecydowałaś się na prywatną konsultację:tak::tak:fajnie, że z bioderkami Amandzi wszystko gra, odpadł wam powód do zmartwienia. tylko ciężko będzie Małej Księżniczce powiedzieć stop staniu, kiedy już posmakowała jak pięknie świat z góry wygląda:sorry:

Szym opitolił 210 kaszki z mleczkiem i padł. Ja idę lodówkę umyć i placki z sosem truskawkowym smażyć bo se męż zażyczył na szubidubi:rolleyes2::rolleyes2:
Dobrej nocki Lachonice
goodnight2pr9.jpg

A ja wole psiatac rankiem.Piffko sobie urodzinkowe pije malza.Koszulke mu kupilam, drzewo przywiozl:tak::tak:Maly po dworku polatal, teraz juz lula i a pomalu tez bede sie lulu udawala.Trzeba jeszcze sie umyc:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć dziewczynki.:-)
Ja do jutra słomiana jestem.:rofl2:
Wiecie, co Maciek mi wariuje.:baffled: Dziś co najmniej 3 razy odstawił "pokaz" -płacz, krzyk, pisk, obrażanie się i od jakiegoś czasu zaczął bić (my go nie bijemy, więc nie wiem skąd to się wzięło) -najgorsze, że wygraża, że udeży Grześka.:baffled: Nie mam do niego już sił, choć wewnątrz się we mnie gotuje, to na zewn. staram się być opanowana i spokojna. Ale nie wiem jak długo to wytrzymam... :-:)sorry: Nie wiem, może to taki wiek? albo zazdrość (o Grześka), albo juz nie wiem co...:confused:
To tyle co u nas.Idę teraz poczytać co żeście naskrobały przez te dwa dni.:-) Może mi się uda.;-):-p

my pożyczamy taki na chrzciny:tak::tak:bo u rodziców moich w ogrodzie robimy. mam tylko nadzieję, ze pogoda dopisze:baffled:
Szym śpi.hemoglobina do 10,1 skoczyła:happy2:to już dobrze. wieczorem męż jeszcze do pediatry na konsultację wyników jedzie. niechciejstwo mnie ogarnęło a mus chłodnik zrobić.
U nas też z hemoglobiną było marnie:-(,najpierw(w szpitalu)9,3.potem 10,0 a ostatnio 10,4:baffled:.
A jest u Ciebie Chłodnik z Krasnegostawu,on jest gotowy ;-) w butelce 0,5 litra,cena 2,40zł:tak:

Mój chłop też bardzo pracowity:angry::angry::angry::angry: Najchętniej pracuje przed tv lub komputerem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Więc jak ja mam go o coś prosić to normalnie szlag mnie trafia
U mnie płytki na balkonie 5 lat się kładą:wściekła/y::angry:.

reklama
No poczytałam sobie.:tak: A oto efekty::rofl2:

Asiulinka miłej randki z deską:blink::happy2:
Tylko z którą deską?;-):rofl2: Bo z dwojga złego to już wolę do prasowania.:-D:-D:-D:-D:-p:-p

Śliczne fotki pięknego Loleczka.:tak: Na pierwszym zdjęciu to chyba bym nie poznała.:oo: a ostatnie takie melancholijne... Super.

dobra ja stawiam;-)
p249510-Paradise_Island-Tropical_Drinks_served_at_Columbus_Tavern.jpg
mmmm... pyszne koktajle... a widok cudny.:tak: Szkoda tylko, że się spóźniłam.:-(

Jul już pięciozębny,wzbogacił się o prawą górną 2.
Wielkie gratki.:-)

Wczoraj natchnienie na scrapki mialam..Zaraz ytoszku sie pochwale:happy:

Co tu dużo pisać pikne scrapiczki.:tak::-)

Ja pomykam po Adrianka może mi się Madzia uspokoi. Zmierzła dziś okropnie:baffled: A do tego kopie mnie i pluje:szok: Skąd ona ma takie zachowanie:errr:
Skąd ja to znam....:-:)baffled: Może to jakiś nowy wirus w powietrzu się pojawił...:unsure::growl::sorry:

Witam ponownie:tak:
Byłam dzisiaj na 17.40 prywatnie u ortopedy i mam powody do radości:tak::-D
Po pierwsze bioderka są zdrowe :tak::tak::tak: lewe bioderko jest już symetryczne do prawego:tak::-) i pielucha ortopedyczna wcale nie jest konieczna:tak::-D:-D:-D
po drugie nie ma wcale skrzywionego kręgosłupa :tak::-D:-D:-D
Pan doktor powiedział że tamten ortopeda chciał chyba na siłę wcisnąć nam chorobę:baffled:
Poza tym mamy zabraniać Amandzie stania na nóżki żeby zapobiec ich się wykrzywianiu :tak: bo stwierdził że to jednak dużo za wcześnie jak dla niej :tak:
Super! No i ciężar z serca Wam spadł.:tak:

I to chyba wszystko.:confused:

Ach, bym zapomniała: Bodzinko złóż najlepsze życzenia urodzinowe Pawłowi -aby zdrowie dopisywało, by nosic Cię na rękach, miłości i cierpliwości nigdy nie zabrakło, no i pomysłów żeby Cię zadowolić.;-):-p:rofl2::-D:-D Sto lat!!!!

Do góry