reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A mojemu Skarbkowi wyciagnelam kolejke i sie wesolo bawi.Tata dzis znowu pozniej wroci:baffled::baffled::baffled:Wiec jak zjemy to chyba na dworek pojdziemy:rofl2::rofl2::rofl2:Fajny dzionek w domu jest ale trochu synka przewietrzyc trza:tak::tak::tak:

reklama
Uśpiłam Stasia i mam trochę spokoju aż za cicho.
Marta rozumiem:tak::tak::tak:ja niestety będę robiła u siebie w mieszkaniu na 20 osób ale jakoś dam radę;-):-D:-D:-D:-D

my pożyczamy taki na chrzciny:tak::tak:bo u rodziców moich w ogrodzie robimy. mam tylko nadzieję, ze pogoda dopisze:baffled:
Szym śpi.hemoglobina do 10,1 skoczyła:happy2:to już dobrze. wieczorem męż jeszcze do pediatry na konsultację wyników jedzie. niechciejstwo mnie ogarnęło a mus chłodnik zrobić.

Frócilim:-D
Z Madzią już dziś nie mogę:no: Na placu zabaw się wściekła i rzuciła na trawę z ogromnym wrzaskiem:angry: Wyła chyba z 10 minut:crazy: Całe szczęście że nie miałam komentatorów, bo chyba bym nie wyrobiła. Ja nie wiem co z nią się dziś dzieje. Wścieka się, złości, Adrian to nawet stanąc koło niej nie może bo na niego wrzeszczy:sad: ło ludzie ktoś mi podmienił córkę:hmm::oo2::unsure::eek::confused2::nerd:
A Adrianek właśnie rysuje tatę:baffled: Hmmmm narysował kilka maziajów i opowiada że to jest tata który strzela do wszystkich potworów:huh:
Aha SPRZEDAM CHŁOPA!!!!!! TANIOOOOOOOO:ninja2:

Ech moze ma na pogode, albo zębole jej lezą bo palce aż do gardła wtyka:szok: A męża sprzedam bo mnie trafia:wściekła/y: od ponad miesiąca się prosze o remont kuchni i właśnie się wziął za projektowanie:baffled: No i ma problem, bo zażyczyłam rogowe szafki ze zlewem w rogu:nerd: No nie realne:no::wściekła/y:
Ahaś właśnie się dowiedziałam że mój syn jak będzie duży to zakupi sobie.... perkusję:eek::rolleyes::unsure::huh::surprised::laugh2::rofl2:

Ech moze ma na pogode, albo zębole jej lezą bo palce aż do gardła wtyka:szok: A męża sprzedam bo mnie trafia:wściekła/y: od ponad miesiąca się prosze o remont kuchni i właśnie się wziął za projektowanie:baffled: No i ma problem, bo zażyczyłam rogowe szafki ze zlewem w rogu:nerd: No nie realne:no::wściekła/y:
Ahaś właśnie się dowiedziałam że mój syn jak będzie duży to zakupi sobie.... perkusję:eek::rolleyes::unsure::huh::surprised::laugh2::rofl2:
Ty no co on za farmazony Ci wstawia ten Twój ślubny:confused:jak nierealne :confused::confused:ja takie mam:tak:tatuś mi zrobił:laugh2::laugh2:powiedz, ze jak chce mieć nagotowane to niecj nie marudzi tylko stawia półki bez jęczenia. ach i miejsce na nowszy model zmywarki koniecznie mus znaleźć;-);-):-D
No to Sikoreczka rockowa mamuśka będziesz:rofl2::-D:-D

Opowiada, opowiada. Przecież on z fachu to tylko budowlaniec jest:-D Nie chce mu sie za dużo robic i tyle:no::laugh2: No a miejsce na nową zmywareczkę już zarezerwowane:tak:;-):-p Tak więc ja w pociąg i na dwa tygodnie do cioci a on rękawy zakasac i kuchnie robic:tak::rolleyes2:

reklama
Do góry