reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien doberek paniom:-D:-D
Mnie tesciowa odwiedzila co by mi smutno nie bylo, dziecko spie, zkupy zrobilam wczoraj i dzis lenia mam:-D:-D
Wieje strasznie a wdomku tak przyemnie...Wiec dzis wyrodna matka wypusci dziecko na popas dopiero po poludniu:rofl2::rofl2::rofl2:
Wczoraj natchnienie na scrapki mialam..Zaraz ytoszku sie pochwale:happy:

Witajcie Lachonki;-)
U nas też pogoda troszku się zmieniła. Słoneczko tak nie praży i Madźka wiater podesłała:tak::-D

Sikoreczka nie podesłałam :no::no:bo u nas dalej wiucha jak cholera:baffled:
A już myślałam,że od Ciebie to cholerne wietrzysko i chłód:baffled::tak:.
Byłam na mieście,kupiłam w końcu prezent komunijny dla synka chrzestnej Julka,piłkę Adidasa z EURO2008 i koszulkę.Jul był z ciocią,bo szkkoda mi go ciągac w taką pogodę:tak:
Pod blokiem jeżdzą kosiarkami i jazgot niesamowity:wściekła/y::angry:.
Bodzia,gdzie Ty się Lachonie podziewasz:confused:?.

Cześc koffane!
A ja miałam psiątac ale tak mi się nie kce:baffled: Ugotowałam obiadek i pranko leci, a ja poklachałam z kuzynką i sprawdziłam sobie pociągi;-) Jak dobrze pójdzie to 21 pojadę sobie do cioci na wiochę:laugh2: Muszę tylko do cioci zadzwonic i z chłopem pogadac:tak: Ciekawe czy mi dzieci wytrzymają w pociągu 5 godzin, ale z drugiej strony nad morze jest dalej:huh:
Bodziaczku śliczne zdjęcia

meldujemy się spowrotem
36_1_39.gif
zakupi rozpakowane, wszystko na chłodnik litewski przyszykowane:tak::tak:zaraz tylko zatankujemy Młodzieńca zupką i biegniemy do przychodni wyniki wczorajszej morfologii odebrać.

Sikoreczka fajny weekend ci się kroi z bebokami:-)my też w sobotę na wiochę uderzamy bo żal w mieście siedzieć.
Bodzia:szok::szok:ale wenę scrapkową podłapałaś:-):-) najbardziej mi się podobają te rozmyte czarno - białe:tak:ale wszystkie fajne:happy2: miłego lenienia;-);-)

idę jakąś kanapkę se zapodać bo kręgosłup się z żołądkiem właśnie wita:baffled::-D

reklama
Do góry