reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja również witam:-):-)
Pogoda się psuje i wiaterek wzmaga, a szkoda bo myślałam,że znowu się wyprażę na słoneczku. Wiecie co, moja Maja robi się taka nieznośna,że ostatnio sobie z nią nie radzę:-:)-:)-(

Witam !

Amanda ładnie zasnęła w łóżeczku a po godz.2.30 budziła sie co 15 minut :szok::no: po 5.00 miałam już jej dosyć i małżonek również więc wzięliśmy ją do siebie do łóżka i grzecznie przespała do 9.00:szok: mała spryciula dopięła swego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jul już pięciozębny,wzbogacił się o prawą górną 2.
:shocked2:.
Gratulację dla Julianka za kolejnego ząbeczka :-):tak::-):tak::-)

idziemy na śniadanko:tak:

Witam

U nas słoneczko za oknem :tak:
Dzisiaj troszkę się pouczę, chociaż tej suchej teorii, z której nic się nie da własnymi słowami napisać, resztę jakoś pościemniam ;-)

My już po sniadanku, ja umyta, muszę tylko Oliwkę ubrać i smigamy do mojej mamy. Później może spacerek zaliczymy jakiś i do nauki :baffled:. Nie martwiłabym się tym jednym kolosem, gdyby poprawka była w normalnym terminie, ale kolos w sobotę, a poprawka następnego dnia w niedzielę :szok:

Ech, oby do końca czerwca, wtedy odetchnę pełną piersią.

A za 9 dni idziemy na weselicho Jacka siostry :tak:. I nie wiem dlaczego, ale mam mieszane uczucia, czasem łapię się na myśli, że idę tam bo wypada :baffled:

Dobra, zmykam. Ło matko, to już 9:50 :szok:

Cześć Kobiety powoli wracam.M zaczął pracę w normalnych godzinach najpóźniej o 18 będzie w domku:-):-):-):-) a nie było mnie bo pogoda śliczna i mąż w domciu to nie było czasu.Teraz mam nadzieję pojawiać się częściej;-)chociaż z wieczornym lachonieniem gorzej;-)
Wczoraj zrobiłam sobie salo upiększający w domku.Nową fryzurkę zrobiłam przedwczoraj a wczoraj walnęłam farbę,regulację brwi i hennę.Jestem teraz czarnulką.jak będzie fotka to Wam wkleję.Bardzomi się podoba:tak::-D

Witajcie Lachonki;-)
U nas też pogoda troszku się zmieniła. Słoneczko tak nie praży i Madźka wiater podesłała:tak::-D No ale po tych upałach miło chwilkę dychnąc:-) Przyszłam na chwilkę z wami kawkę wypic i mykam do PPD. Moja córcia się już kazala położyc spac:szok:

Boshe jaki pomór od rana:szok::szok: my śmigamy na zakupy na zielony rynek ale najpierw wpadłam się przywitać:tak::-):-)
z rana sobie do laboratorium na badanie bilirubiny skoczyłam, po drodze świeże pieczywko kupiłam i zjedliśmy z mężem pyszne sniadanko:tak::tak:takie pożegnalne - papa pieczywo i kawusia a od jutra na dietkę przechodzę bo5 klio to mało i dużo do starcenia zarazem a już mocno mi przeszkadza w dobrym samopoczuciu.

Martyna przyjemnej nauki i nie przemęczaj się kofana w myśl zasady 3*Z;-);-)
Anula koniecznie fotke zapodaj po tej metamorfozie cobyśmy na bieżąco były:tak::-):-)

Dobra jeszcze butlę małemu podetknę i uciekamy. Miłego dnia:happy2:

reklama
Do góry