reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie koffane!
Melduję że żyję i jestem u rodziców. Jutro jedziemy na cały dzionek na piknik:tak::-) Ciekawam co tam będzie:huh:
Loluś świetny:laugh2:
Amandzia przeprzeprzesłodka:tak:;-):-)

reklama
czy to jakaś cisza przed burzą? ;)

ja dziś od 10-tej necika nie miałam bo prund wyłączyli na chwilkę (akurat jak my ze spaceru wracali i Kuba wlazł po schodach ze mną ...tak w ogóle to rzadko widzi schody to nie miał kiedy nauczyć się biegać po nich jak Oliwka :-p ) a to wystarczyło żeby nam się ruter zrestartował :crazy: Ale wcale do Was nie tęskniłam...pranie sprzatanie gotowanie spacerki tak mnie pochłonęły...jakie to cuuuudowne :-D:-D:-D:-D:-D

Amandzia przeprzeprzesłodka:tak:;-):-)
Sikoreczka dziękuję w imieniu Amandzi za komplementa:-D;-):tak:
0240278481.jpg

Pudzian w akcji;-)

0240279250.jpg

Bodzia masz bardzo uroczego tego siłacza :-D:-D:-D:-D
Szkoda tylko, że nie myślą o tym, że dla ich durnego porównania z fotografią my musimy jechać z małym dzieckiem ponad 60 km w jedną stronę :wściekła/y:. W taki upał, bez klimy w aucie bo zepsuta :dry:. Poza tym dowód wyrabialiśmy bez Oliwki to jeszcze każde z nas osobno jeździło podpisywać, bo powiedział Jacek babkom w urzędzie, że nie ma z kim dziecka zostawić o tyle. I nie było problemu.
A mało tego, okazało się, że żeby wyrobić Oliwce paszport musimy mieć ze sobą akt urodzenia Olinki :crazy:, bo to że ma dowód osobisty to za mało :angry:. No i w poniedziałek czeka nas kolejna wyprawa, na szczęście kobiety wyrozumiałe, pozwoliły złożyć wniosek, tylko akt urodzenia mamy dowieźć :tak:

Oliwka pochorowana trochę, lekkie szmery na oskrzelach, katar, kaszel, biegunka, do tego wszystkie trójki na raz wyłażą.
Ale dzisiaj jest już lepiej :tak:. Przynajmniej nie ma gorączki i z nosa jej już tak nie cieknie.

A będąc w Opolu wybraliśmy się na zakupy. Małż mi kupił zieloną sukienkę (chyba będzie pasowała na ślub, cyknę fotkę i Wam pokażę później) i bluzeczkę (też cyknę fotkę później), komplet bielizny (ale jaki :szok:, też cyknę fotkę).
Poza tym dla Oliwki zrobiliśmy zakupy letnie - sandałki, szorty zielone, spodnie długie zielone we wzorki (to w Re-Kids), a w Smyku - 2 koszulki, 2 sukieneczki, żakiecik, spodnie długie, skarpecioszki, płaszczyk przeciwdeszczowy (taaaaki słodki że nie mogłam sie oprzeć) i Gazzilion bańki w bańkach (co uznałam już za zły pomysł bo chyba wieczory będę teraz spędzać na puszczaniu baniek :sorry2:
Martyna współczuję że tyle zachodu macie z wyrabianiem paszportu:crazy::szok::szok::szok:

Trzy zębiska naraz wychodzą....straszne :szok::-:)-( biedna Oliwianka mam nadzieję że się aż tak nie ocierpi:tak::sorry2:

Super że zakupy udane mieliście :tak:
pochwal się koniecznie ciuszkami:tak::tak::tak:;-)
Meg wpółczuję braku necika bez prądzika:-:)-:)-(
Kochana mogłabyś podać oczywiście na odpowiednim wąteczku kilka sukienek które by mi pasowały:sorry2:
Za test uzyskałam 132 punkty:-D:-D:-D

A oto foteczka z rana:tak:
Tak sobie stoję ja się obudzę :tak:
stoj1qk4.jpg

Aluska Amanda jest BOSSSSKA
No pewnie:tak:,a co:baffled:,tylko ty mozesz miec śliczną synową:sorry2:;-):tak::-D:laugh2::rofl2:.
Ja nałaziłam się na terenówce jak durna aż nogi włażą wiadomo gdzie;-):tak:.Wracając do domciu kupiłam 2 Perełki i z soczkiem zrobiłam a do tego zapiekanki.Mykam,do jutrzejszego wieczorka,bo oczka same się kleją a jutro mus przed 6-tą wstac:angry::wściekła/y:.

czy to jakaś cisza przed burzą? ;)

ja dziś od 10-tej necika nie miałam bo prund wyłączyli na chwilkę (akurat jak my ze spaceru wracali i Kuba wlazł po schodach ze mną ...tak w ogóle to rzadko widzi schody to nie miał kiedy nauczyć się biegać po nich jak Oliwka :-p ) a to wystarczyło żeby nam się ruter zrestartował :crazy: Ale wcale do Was nie tęskniłam...pranie sprzatanie gotowanie spacerki tak mnie pochłonęły...jakie to cuuuudowne :-D:-D:-D:-D:-D
Meg Ty mi się tu mojej Oliwki nie czepiaj :-p A tak na poważnie, to ja nie wiem gdzie ta moja Małpka nauczyła się śmigac po schodach... Bo my żadnych schodów nie posiadamy :no:;-). Ale ona to taki kamikadze jest :laugh2:. Dzisiaj w salonie Ery też tylko schody ją interesowały :sorry2: Jak fanatyczka się zachowywała. :dry:

Sikoreczka dziękuję w imieniu Amandzi za komplementa:-D;-):tak:

Bodzia masz bardzo uroczego tego siłacza :-D:-D:-D:-D

Martyna współczuję że tyle zachodu macie z wyrabianiem paszportu:crazy::szok::szok::szok:

Trzy zębiska naraz wychodzą....straszne :szok::-:)-( biedna Oliwianka mam nadzieję że się aż tak nie ocierpi:tak::sorry2:

Super że zakupy udane mieliście :tak:
pochwal się koniecznie ciuszkami:tak::tak::tak:;-)
Kurczę, ja to w ogóle zapomniałam napisać, że Amandzia bosssska. Śliczna jest, ma piękne włoski no i jaka silna :szok:
A tak na marginesie to nie trz żeby tylko cztery trójeczki ;-):-D.
Ale Oliwka tylko jeszcze trochę marudka jest, poza tym daje radę, dzielna kobitka. Tylko antybiotyku nie chce...Znacie skuteczne sposoby na podanie lekarstwa???

Mecz piłki ręcznej obejrzany, mecz siatkówki oglądany, ale zaraz idę spać więc
DOBRANOC :-)

reklama
Ja też wpadłam się pożegnać, bo jutro wybywamy do teściowej i zapewne wrócimy dopiero w niedzielę:tak::tak::tak:
Wiem że Iwonka2006 urodziła, nawet widziałam zdjęcie jej córeczki na majówkach, bardzo podobna do Vanesski:tak::tak::tak:

Do góry