reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Dobry Paniom!!
Oliwka znowu doprowadza mnie do szału, latam za nią jak debil z lekami a ona kładzie się na brzuchu, głowę wciska w poduszkę i się drze jak opętana. Nie mogę już z tym dzieckiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pójdę z nią do kontroli, lekarz się zapyta czy brała leki a ja co powiem?? Że nie bo nie chciała ?? :crazy:
Poza tym mam nadzieję, że brak apetytu spowodowany jest teraz upałem. Bo na siłę też jedzenia nie będę jej dawać.
A do tego wszystkiego ona robi się coraz bardziej okropna, jak jej coś nie pasuje wali z całej siły rękami w drzwi albo w stół albo w coś innego. Jak nie rękami to znajduje jakąś zabawkę i nią rzuca z całej siły. A jakby tego było mało zaczyna na mniełapki podnosić :szok: i to z byle powodu. Ostatnio nie chciałam jej oddać smoczka to mnie trzasnęła w twarz :szok: Nawet nie zdążyłam jej powstrzymać, bo to było niespodziewane. Chwyciłam ją lekko za rękę i zaczęłam tłumaczyć, że tak nie wolno, że to mamusię boli, itp. a ona na to zaczęła się śmiać :szok: i znowu chciała mnie walnąć :wściekła/y:

Dzisiaj znowu zapowiada się upalny dzień. Więc może wyjdziemy dzisiaj na spacerek. Chyba jak gorączki Olinka już nie ma to możemy pospacerować???

Dzień dobry babeczki:-).
Wpadłam wam przypomnieć,że ktoś taki jak ja jeszcze żyje;-):-p. Kompletnie nie mam czasu ostatnio. Codziennie rano dopada mnie PPD, później biegnę po Natalkę do szkoły, przychodzimy do domu,jemy obiad odrabiamy lekcje i na dwór. Wracamy wieczorem to kąpie dzieci,daję im kolacje i idą spać...ale znów nie mam czasu,bo zaraz przychodzi M z pracy chwile z nim posiedzę i w sumie padam na pyszczek:zawstydzona/y:. Do tego wy tak gonicie,że nadrobić was nie sposób:no:
Widziałam zdjęcia waszych dzieciaczków - wszystkie prześliczne:tak:
Oliwko z okazji ukonczenia 1,5 roczku wszystkiego naj naj najlepszego!!!:-):tak:
Anaconda miłego pobytu u tesciowej;-):-)
Sikoreczka udanego piknikowania:tak::-)
Inna mój Kuba tak sam jak Oliwka:wściekła/y: czyżby to bunt dwulatka się zaczynał:szok::baffled:. Też nie mam siły jak zaczyna rzucać fochem, a najgorzej jak to jest w sklepie lub gdzieś na ulicy:no::wściekła/y:, bo w domu to włoże w łóżeczko i siedzi dopóki się nie uspokoi, a na dworze co zrobić?

Dziewczęta pozdrawiam was i życzę udanego weekendu:tak::-)

Cześć Mamusie. U nas piękna pogoda i stare w domu i dostęp do kompa bardzo ograniczony ale żyjemy. Staś też daje nieźle w kość i powoli tracę do niego ciepliwość.
Madźka wszytkiego najlepszego,zdrówka cierpliwości i spełienia marzeń
Inna zdrówka dla Oliwki i również naj naj dla niej
Bodzia Żaba świetna:tak::tak::-D:-D a Lolo to przystojniak pierwsza klasa
Aluśka Amanda prześłiczna
Marta miłego kończenia studiów
Meg Kubuś śliczny
No i więcej nie pamiętam:no::no::no:
A teraz uciekam pranie powiesić skończyć i wydać obiad i mykamy na spacerek z Księciem:tak::tak::tak:

Pomór:-D:-D:-D:-D:-D
Mysmy zkupili malemu drobny prezent na jutro:tak:Zwierzatka wiejskie i ksiazeczke:-D:-DWyje zmykam:szok::szok:

Nio i robie salon pieknosci z wyspanym dzieckiem i spiacym mezem:baffled::baffled::baffled::baffled:Jezdzi na jezdziku i ma sie swietnie..Lolo nie maz:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
:crazy::crazy:
Nio i robie salon pieknosci z wyspanym dzieckiem i spiacym mezem:baffled::baffled::baffled::baffled:Jezdzi na jezdziku i ma sie swietnie..Lolo nie maz:rofl2::rofl2::rofl2:
BODZINKA ha ha domyslilam sie ze nie malzone szanowny,widze ze w Polsce pogoda jest super ,co widac po absencji na forum ,u nas tez dzisiaj bylo ladnie ,o dziwo,bylismy nad jeziorem,z okropnym kamienistym dnem,w ktorym nie mozna sie kapac,ale sa kjaki ,rowery wodne itp do wypozyczenia,i tak mi sie na tesknote za domem wielo ze sie poryczalam ,i tyle z tego wyjazdu .............:crazy:

Do góry