Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
W Pazdzierniku, 18go dokladnie. Tak se mysle ze za taki staz to gratulacje od prezydenta powinny byc :-)conajmniej i nagroda pieniezna...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To my szybciej, 28 czerwca..Ale masz racje duuuuza nagroda pienizna i dyplom uznania dla zony, matki i kochankiW Pazdzierniku, 18go dokladnie. Tak se mysle ze za taki staz to gratulacje od prezydenta powinny byc :-)conajmniej i nagroda pieniezna...
Bodzi ładna Zaba
Cześć babole:-)
Przepraszam że tak długo nic nie pisąłam ale jakoś czasu nie było, od kiedy M wrócił to poprostu cĄŁY ŚWIAT SIĘ ZATRZYMAŁ DLA MNIE:-)
Teraz mam remoncik w chacie i już 3 dzień nie mam wody.... hihi Moje dzieciaki dobrze się mają, Wojtas ma już zębola:-)
Michał nauczył się pedałować na rowerze i teraz jest już samodzielnym rowerzystą hehe;-)
Ja mam się dobrze w sumie też, schudłam 10 kgWięc znów jestem laska hehehe
No to chyba tyle w sumie nic się nie wydarzyło więcej....
Aaaa zapomniałam napisać że jak M wrócił to pojechaliśmy na weekend do Koziego Grodu HOTEL PENSJONAT KOZI GR
Bodzia olej te babiszonyAch jacy ludzie sa dziwini i bezmyslni i nie maja pojecia,ze moga wyrzadzic komus przykrosc...Chyba naprawde musze sie wziasc za wytwarzanie pancerza bo jestem wystawiona na ataki dziwnych kobiet,ktore koniecznie chca mnie wychowywac......:--(
dzięki Bodzia:-):-):-):-)Aluska Amanda jest BOSSSSKA
Szkoda tylko, że nie myślą o tym, że dla ich durnego porównania z fotografią my musimy jechać z małym dzieckiem ponad 60 km w jedną stronęWitam słonecznie:-),ja na chwilu,dzieci sprzedane;-),mus troszki PPD
,i na studia huzia;-)
,winko spakowane i mus do banku zapłacic za wiedzę,bo karty egzaminacyjnej nie wydadzą
.Dobrze,że sare ten portfel położyło przede mną
.
Inna,a z tym pokazywaniem dziecka to chodzi o to,że muszą porównac z fotografią,Jak robiliśmy Olkowi dowód to też ciągaliśmy go po urzędach
![]()
Oliwka pochorowana trochę, lekkie szmery na oskrzelach, katar, kaszel, biegunka, do tego wszystkie trójki na raz wyłażą.Dzień dobry.:-)
Nie mam na nic siły. Jestem już przemęczona.
Widzę zmiany w podpisach. Bodzinka, Sikoreczka, Anaconda śliczne dzieciaczki.A Maja jaka już duża.:-)
Inna buziaki dla Oliwki i dużo zdrówka. (A co jej jest?) No i powodzenia w urzędach.;-)
Teraz już lecę, bo za chwilę idziemy na spacerek. Może uda mi się jeszcze dziś tu zaglądnąć. Pa. Miłego dnia Wam życzę.:-)