reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Acha ,wczorajsza noc do 3 spedzilam na pogotowju,dusznosci itd ,lekarz byl innego zdania ,twierdzil ze to atak paniki na tle nerwowym,mial ktos cosik takiego????????????????????????kolatnie serca,tretwienie ,mrowienie rak i nog ,suco w ustach jak na pustyni i oddychac ciezko,nie wie ktoras co to takiego jest ,ostatnio rzeczywiscie cos mi nerwica dokucza

reklama
Acha ,wczorajsza noc do 3 spedzilam na pogotowju,dusznosci itd ,lekarz byl innego zdania ,twierdzil ze to atak paniki na tle nerwowym,mial ktos cosik takiego????????????????????????kolatnie serca,tretwienie ,mrowienie rak i nog ,suco w ustach jak na pustyni i oddychac ciezko,nie wie ktoras co to takiego jest ,ostatnio rzeczywiscie cos mi nerwica dokucza
Ludi kochana wspólczuje.Mnie sie to przydazylo.Paskudne uczucie.
Ja sie wypilingowalam, nasamrowalam, namaseczkowalam i czuje sie BOSSSSSKO:blink::blink::blink:W poniedzialek sie chyba na regulecje brwi wybiore.No i musze sie zdecydowanie czesciej tak upiekszac.Karollo spi, ja ogladam TV i zara tyzide spac.
Marta wylej swe zale przed nami:tak:

Martynka, a probowalas podawac jej to strzykawka?? Ja tak zawsze Stasiowi podaje. Albo mieszam z jogurtem.
Kasiu, ze strzykawką jest jeszcze gorzej :no: ona w ogóle kmini kiedy jej się daje na łyżeczce coś dobrego a kiedy coś niesmacznego :sorry2:.

Upał nieziemski dzisiaj.
Poszłam dzisiaj z Oliwką do Jacka rodziców, bo Jacek musiał dłużej w pracy posiedzieć. A tam w ogrodzie jest spory basen. Oliwka jak zobaczyła że wszyscy się kąpią, to podeszła blisko i patrzyła i śmiała się. Gdyby nie choroba to od razu wpakowałabym ją w pampka do wody i wsadziła do basenu, ale niestety... No i w pewnym momencie ta zołza chciała sięgnąć po piłkę dmuchaną i wleciała na główkę do basenu :szok: Myślałam że zawału dostanę :baffled: W wodize była może z 2 sekundy, bo szwagier ją szybko wyciągnął, ale mówię wam, masakra taki widok. I to była sekunda. Ja stałam obok, teściu stał obok i nie zdążyliśmy zareagować jak ona leciała głową do wody :zawstydzona/y::dry: Na szczęście na strachu się skończyło, popłakała chwilkę i po kilku minutach znowu chciała iść do basenu

A teraz już kończę bo mąż zły ;-)

Martynka tak to z dzieciami jest...Czasem nie upilnujesz..Dobrze,ze na strachu sie skonczylo.A z Oiwianny urocza plazowiczka:tak::tak::tak:

Czego życzyć Dzieciom w Dniu Dziecka: czarnych kotów na białych przypieckach, burych kotów - a może i białych... byle były i byle mruczały.
Życzę rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe, piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach, drzew, na które dobrze się wspinać.
Życzę śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.
23oh1.gif

animation21111111111111pr9.gif

carebear112ia.gif

38f8abd2f25bdcf0f764e2a804da7a9dwy3.gif

Witaj Bodzia :)

Naszym dzieciom w dniu ich święta świetnej zabawy i mnóstwa prezentów!
016.gif
024.gif

W "Smyku" w ten weekend dają 25% rabatu.

Miłej niedzieli!

Witaj Bodzia :)

Naszym dzieciom w dniu ich święta świetnej zabawy i mnóstwa prezentów!
016.gif
024.gif

W "Smyku" w ten weekend dają 25% rabatu.

Miłej niedzieli!
DOŁĄCZAMY SIĘ DO WSZYSTKICH ŻYCZEŃ DLA DZIECIACZKÓW - UŚMIECHNIĘTEGO DZIECIŃSTWA I MNÓSTWA FAJOWYCH PREZENTÓW !!!!

A tak, jest rabat w Smyku 25% z okazji Dnia Dziecka, ale chyba tylko na ciuszki Cool Club :tak:. I w RE-KIDS również dają rabat, chyba 15% :tak:.

My dopiero niedawno wstaliśmy, teraz trzeba się umyć, bo zaraz przychodzą moi rodzice.

A ja zapomniałam chyba napisać, że kupiliśmy zajebiste urządzenie które spełnia wiele przydatnych fukncji, m.in. nawilża i oczyszcza powietrze i pełni też rolę super odkurzacza i do tego niezłe gratisy - matę ozonową do wanny i odkurzacz który sam odkurza :tak: (wygląda jak ufo - taki okrągły i sie włącza go i on sam jeździ i odkurza).

reklama
Dzień doberek!
Melduję że żyją:tak: Piknik był superancki:-D Pełno atrakcji dla dzieciaczków, dmuchane zjeżdżalnie, zamki do skakania, kucyki jedzenia, picia i słodyczy do oporu. My mogliśmy piwkowac ile chcieliśmy. Potańcowalim i było świetnie. Jak wrócę do domku to pozgrywam fotki;-) Dziś bolą mnie nogi, ręce i szyja a do tego mam spieczone plecki i ramionka:baffled: Idziom na spacerek:-) Do potem Lachony:laugh2:
Najweselsze życzonka dla naszych koffanych dzieciaczków. Słodyczy, radości i słoneczka

Do góry