reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Poza tym to żadna nie zauważyła, że Oliwka dzisiaj skończyła 1,5 roku :dry::cool::eek::rolleyes2::oo::huh::sorry2::frown::oo2::hmm:
Oliwianno Porwornicka spóźnione ale szczere życzenia słodkości, miłości beztroski i bezmiaru przestrzeni do szaleństw dziecięcych;-)
mis7.gif

Dżem dobry Lachonice:-);-);-)
Martuś no to zamknij ten rok akademicki z hukiem;-):-Ddobrej zabawy koffana:tak:a Jul w paczce wygląda jak wzorowy towar eksportowy;-):laugh2:pomysłowe masz dzieciątko:happy:

Ja już łażę po domku i PPD trochę a chopy paćku jeszcze robią. Dzisiaj wieczorem męż mnie zabiera na miasto:szok:;-)z okazji wczorajszych ymenin, a i suknię na krzciny idę zakupić bo znalazłam:tak::tak:pochwalę się jutro.zerkam jakby co :happy:

reklama
Cześć babole:-)
Przepraszam że tak długo nic nie pisąłam ale jakoś czasu nie było, od kiedy M wrócił to poprostu cĄŁY ŚWIAT SIĘ ZATRZYMAŁ DLA MNIE:-)
Teraz mam remoncik w chacie i już 3 dzień nie mam wody.... hihi Moje dzieciaki dobrze się mają, Wojtas ma już zębola:-)
Michał nauczył się pedałować na rowerze i teraz jest już samodzielnym rowerzystą hehe;-)
Ja mam się dobrze w sumie też, schudłam 10 kg:rofl2: Więc znów jestem laska hehehe
No to chyba tyle w sumie nic się nie wydarzyło więcej....
Aaaa zapomniałam napisać że jak M wrócił to pojechaliśmy na weekend do Koziego Grodu HOTEL PENSJONAT KOZI GR

Dzień dobry dziewczynki!
Ja tylko na kwilkę bo zaraz lecimy:sorry2: Chłopa mam w domu to chyba się dziś do kompa nie dopcham.
Buziaki dla Oliwianki

Ach jacy ludzie sa dziwini i bezmyslni i nie maja pojecia,ze moga wyrzadzic komus przykrosc...Chyba naprawde musze sie wziasc za wytwarzanie pancerza bo jestem wystawiona na ataki dziwnych kobiet,ktore koniecznie chca mnie wychowywac......:-:)-(

Witam z rana
Małagosiunia21 wpadaj na styczniówki bo stęskniłyśmy się za tobą:tak::tak:
Pogody pięknej ciąg dalszy więc wybywamy dziś na spacer na rowerku bo potrzebuję trochę odmiany od placu zabaw;-);-);-)

Oliwianko nasza slodka - wybacz starym ciotkom ze nie dojrzaly wczoraj ze Ty juz prawie pelnoletnia jestes, wszak 18 mc Ci stuknelo.Ale to wszystko przez ciotke Madzke ktora to wczoraj imieniny miala i tyle trunkow nastawiala ze ciotki nie byly w stanie. Takze dla Ciebie ten slodki mis i zyczenia zdrowka i energii zeby sie mama nie nudzila z Toba sloneczko.:-)

A tak pozatym to dzien dobry mamuski. Jak dobrze znow Was widziec.

Ach jacy ludzie sa dziwini i bezmyslni i nie maja pojecia,ze moga wyrzadzic komus przykrosc...Chyba naprawde musze sie wziasc za wytwarzanie pancerza bo jestem wystawiona na ataki dziwnych kobiet,ktore koniecznie chca mnie wychowywac......:-:)-(
Bodzia parasol w takiej sytuacji to minimum:tak::tak:Głowa i uszy do góry, uśmiech na twarz i udawaj, że nie słyszysz;-) bo Cię zjedzą jędze:sorry2:

Oliwianko nasza slodka - wybacz starym ciotkom ze nie dojrzaly wczoraj ze Ty juz prawie pelnoletnia jestes, wszak 18 mc Ci stuknelo.Ale to wszystko przez ciotke Madzke ktora to wczoraj imieniny miala i tyle trunkow nastawiala ze ciotki nie byly w stanie.
:rofl2::-D:-D:-DKasiu Ty tu winy na mnie nie zwalaj:-D:-D:laugh2:

Dopijam kawunię, Szym butlę kończy i śmigamy na spacer. ciepło i słonko ale wieje tak, że głowę chce urwać:baffled::baffled:

reklama
Znów przyjdzie maj a z majem bzy........
Kasiu kiedyz to swietowac bedziecie??????
Oliwko wybacz podlej tesciowe i przyjmij tego konika
kucyk.gif
blyszczacy8cf5.gif

A to od Lolka

Do góry