reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Bodzia,Marta zdjęcia super
Aluśka q końcu Amanda pojmie,że łoóżeczko to jej królestwo
Kasiu Ludi wytrzymałych nerwów na terrorystów
Asiulinka wszystkiego najlepszego
Iwonka gratuluję córuni
Cara dobrze,że w końcu się wyrwałaś
A my po chrzcinach całe wzorajsze popołudnieudawałam,że nie widzę teściowej i w sumie fajna impreza była,a Stasia zostawiłam z moimi rodzicami to jeszcze odpoczęłam,super same plusy. Staremu się znów na łeb rzuca to mu powiedziałam,że jak chce to mu podpiszepapiery rozwodowe i niech se żonę zmieni bo ja się nie zmienie i już.Staś za to był wczoraj baaardzo grzeczny i on i moi rodzice zachwyceni normalne specjalista od PR ;-):tak::-D:-D za to do kataru dołączył straszny kaszel i jednak jutro lekarz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:/Biedny bączek:-(

reklama
Madzka, :wściekła/y:for gad sejk jest sandej, daj se spokoj z PPd dzis. Przeciez Cie w krzyzu lupie.:tak:

Kasia łupie łupie ale jak nie ogarnę to przecież samo się nie zrobi i tylko wrzucenie zapałki mi zostanie i ucieczka z domu:tak:;-)tak tylko z wierzchu zgarniam:blink::dry:
Anula fajnie, że impreza udana, piękny tekst do męża niech sobie nie myśli:angry::tak:Tulaski i zdróweczka dla najmłodszego mężczyzny:-)

Madźka dzięki a Kasia ma rację Ty dbaj o kręgosłup bo jeszcze Szymonka musisz nosić:tak::tak::tak::tak:też musiałabym ogranąć a nie chce mi się ruszyć za diabła najchętniej bym poszła spać z małym ale wiem że robota czeka:-(

Martuś świetne foteczki:tak:
Urocze przystojniaki te Twoje chłopaki:tak::-D;-):-)

:-):-):-)Spóźnione życzenia imieninowe
dla wszystkich Iwonek i Asiulinki:-):-)
:-)
:-):-DSukcesów w pracy :-D:-)
a zwłaszcza w miłości,
wiele uśmiechów, a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości.
Spełnienia marzeń i moc słodyczy.
:-):-DTego wam dzisiaj aluśka życzy.:-D:-)

gb1hs1.gif

Aluśka może Amandzie żeby dokuczają i potrzebuje przytulania więcej i Twojej bliskości:confused:
Madźka zębów u nas jeszcze nie widać i nic nie wskazuje żeby się w najbliższym czasie pojawiły ale kto wie:dry:
Problem w zasypianiu polega na tym że Amanda nigdy nie zasypiała sama tylko albo przy cysiu albo była kołysana na rękach i jej się bardzo nie podoba że uczymy ją zasypiać samemu i do tego w swoim łóżeczku a nie z nami:tak:
Aluśka q końcu Amanda pojmie,że łoóżeczko to jej królestwo
anulka mam nadzieję że szybko to nadejdzie:tak:

śmigam zaraz z małżem i niunią na spacerek :tak: słonka niestety brak:dry: ale cóż i tak idziemy:tak: najważniejsze że nie pada:tak:

Madźka dzięki a Kasia ma rację Ty dbaj o kręgosłup bo jeszcze Szymonka musisz nosić:tak::tak::tak::tak:też musiałabym ogranąć a nie chce mi się ruszyć za diabła najchętniej bym poszła spać z małym ale wiem że robota czeka:-(
no ja też bym dzisiaj najchętniej cały dzień przespała ale mi chopy we dwóch chałupę rozniosą:tak::sorry2:dzisiaj Szym zalał przewijak a fontanna poszła taka że zmókł cały przybornik na boku łóżeczka, fotelik stojący na podłodze a z wiatraczka zatkniętego za szczebelki kapało:angry::angry::laugh2::laugh2:no ręce opadają czasem a prasowanie to już błaga o rozłożenie deski :dry::dry:ale powolutku sobie łażę i poczywam jak się da;-);-)

no ja też bym dzisiaj najchętniej cały dzień przespała ale mi chopy we dwóch chałupę rozniosą:tak::sorry2:dzisiaj Szym zalał przewijak a fontanna poszła taka że zmókł cały przybornik na boku łóżeczka, fotelik stojący na podłodze a z wiatraczka zatkniętego za szczebelki kapało:angry::angry::laugh2::laugh2:no ręce opadają czasem a prasowanie to już błaga o rozłożenie deski :dry::dry:ale powolutku sobie łażę i poczywam jak się da;-);-)
Też bardzo lubie fontanny Stasia chociaż chyba z tego eyróśł u nas to ostatnio wszsytko w smarkach a jak nie zauważe od razu,że mu leci to zlizuje:baffled::laugh2::laugh2::laugh2:
A prasowanie to może dla odmiany podrzuć do mnie ja już deske mam rozłożoną:tak::tak:

oki jak skończę to Ci odrzucę ale to trochu potrwa bo mojego drugie tyle;-):tak::tak:
Mam jakąś zniżkę formy ani prać,ąni prasować,ani sprzatać mi się nie chce.To chyba jakieś zmęczenie materiału jest:tak: muszę to przezwycięzyć bo wcale mi się to nie podoba.nie miałam tak wcześniej ateraz to jakaś masakra jest:dry:

reklama
Do góry