reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My chodzimy do neurologa. ADHD to chyba sie później diagnozuje. Nasza neurolog mówi że Kuba jest bardzo ciekawy świata i ma dużo energii.....jak dla mnie za dużo. Chyba Ludi trzeba przetrwać....

Aluśka nie jest źle, nauczy się -wytrwałości! Mój mąż wczoraj np już nie mógł znieść wrzasków Kuby i zaproponował mu smoczek....ale Kuba już go nie chciał...ufffff :-) :-) Wklej w wątku ubraniowym fotkę....na szczerość możesz liczyć aż nadto ;-)

tak tak :-)
Magusek nie wiem co jest a.le cos napewno,ma 2latka i7 miesiecy ale ja mowie swoje a on nie slucha czasem mnie wcale,mge gardlo zedrzec ,az wstyd ale czasami to bezradna jestem ,a jak broi i robi rzeczy niebezpieczne a ja mu kategorycznie nie pozwalam i nie ustepuje to zuca sie na ziemie i wali glowa albo sam sie oklada po glowie ,mam syarszego syna i nigdy tego wczesniej nie widzialam ,ani u niego ani u dzieci siostry ani u znajomuch,moj Piotrus ma takjkie ataki chisteriii,ze nieraz jest mi wstyd przed ludzmi,a najgorsze jest too ze jak on juz tak chisteryzuje to widac ze trace nad nim panowanie i wtedy to juz zupelnie jestem bezradna,na moich nerwach tez to sie odbija:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Mam nadzieję że się majóweczki nie pogniewają:
MAJENKI!!!!!!!!!!!!!!!

IWONKA URODZILA!!!! Sms:
"dzis o 4.25 urodzilam coreczke, waga 4760 i 57cm, porod w dwie godziny :biggrin2: pozdrawiam!!"

ogromne gratulacje!!!!!!!!

IWONKO GRATULACJE.Ale ładna dziewczynka, większa od Lolka. I super,że poród taki szybki.Ekstra:-D:-D:-DI jaka waga:tak:
kwiat_brokat_2.gif

Mam nadzieję że się majóweczki nie pogniewają:
MAJENKI!!!!!!!!!!!!!!!

IWONKA URODZILA!!!! Sms:
"dzis o 4.25 urodzilam coreczke, waga 4760 i 57cm, porod w dwie godziny :biggrin2: pozdrawiam!!"

ogromne gratulacje!!!!!!!!
no to pięknie:tak::tak:gratulacje wirtualne bo sama chyba nie prędko się na domówkach pojawi...

My wrócili z imienin Joanny, Szymkowej chrzestnej [Asiulinka 100 lat w zdrowiu i szcześciu]i jakoś oklapłam i sił na nic nie mam:no:nie kce mi się ogarnąc całodziennego rozgardiaszu ani naczyń pozmywać:dry:chyba zalegne na kanpie przed tewe:dry:
jakby mnie nie było to mówię dobranoc
yg30hj1.gif
a jakbym zajrzała to żartowałam z dobranoc;-):-D

Ja również się już odmeldowuje kochanieńkie:tak: Idę kąpanko, a jutro jedziemy do rodziców na Dzień Mamów;-) Obiad u teściówki mnie czeka:baffled::sorry2: No nic dobranocki

reklama
Do góry