reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra idę się wziąć póki małe jeszcze śpi a pewnie już nie długo bo słszę że ma strasznie nos zapchany:frown::hmm:
Anula, my na zapchany nos odkryliśmy rewelacyjne krople EUPHORBIUM sie nazywaja są homeopatyczna, na bazie soli fizjologicznej i nadaja sie nawet dla niemowlaczków zupełnych,. po dwóch dniach rozpylania w nosku i odciaganiu katarku nosek był czysty a małemu ulge przyniosło natychmiast. 27 zł chyba kosztują:tak:

nie spiesz sie z prasowaniem tylko pajaca na wieczór mogłabyś przejechać pierwszego;-):-D

reklama
Madzka, :wściekła/y:for gad sejk jest sandej, daj se spokoj z PPd dzis. Przeciez Cie w krzyzu lupie.:tak:
Ludi - jest wyjscie z naszej sytuacji - nalezy bezzwlocznie wracac do Polski i oddac bachorki w objecia stesknionych babc. I same mozemu wowczas odpoczac.;-)
My juz dzis obejrzeli Krola Lwa i Garfielda II
Cara - to jest to. Twoi rodzice to madrzy ludzie. Musisz wyrzucic przeszlosc za siebie i zyc jak na mloda dziewczyne przystalo. Hakuna Matata:-) Nie lubie czytac wciaz jak narzekasz na tego glaba. Ale takie posty to moge codziennie.
K ochana,moja mama ajak w Polsce zobaczyla co on wyprawja ,to dostala wstrzasu,a ja malo co zdziwi 30 lat byla nauczycielka,ale takich jazd to jeszcze ne woidziala,mowi,owszem jej o dziwo moje dziecko sie sucha /albo boi nie wiem /dlatego to jest super wyjscie przynajmniej w moim wypadku ,zwlaszcza ze moja mama nie pozwolila jeszcze zadnemu dziecku na leb wlezc,chociaz nigdy nie bila,nie wiem jak ona to robi ze ma autorytet nawet u malych terorystow???:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:mnie slucha maly rzadko,ale jednak,niestety mojego meza wcale,to raczej on slucha syneczka ,:no::no::no:

Anula, my na zapchany nos odkryliśmy rewelacyjne krople EUPHORBIUM sie nazywaja są homeopatyczna, na bazie soli fizjologicznej i nadaja sie nawet dla niemowlaczków zupełnych,. po dwóch dniach rozpylania w nosku i odciaganiu katarku nosek był czysty a małemu ulge przyniosło natychmiast. 27 zł chyba kosztują:tak:

nie spiesz sie z prasowaniem tylko pajaca na wieczór mogłabyś przejechać pierwszego;-):-D
Wlasnie je stosuje u siebie,mama mi przyslala,kolezanka polecila,rewelacja,na katar alergiczny,superrrrrrrrrrrrrrrr,polecam wszystkim ,

Mamula była, poszłyśmy na zakupy, mam na jutro obiad:-D:-D, byłyśmy na pizzy, dziecko zostało z tatem.Jak przyszłam Mały nadal w piżamie ale co tam.Tylko mnie głowa rozbolała straszliwie:-:)-(

I dostał od mojej mamy plecak z kurczakiem, który wygrała na karaoke z KFC:-DMa w nim dwa wagoniki i biega z nim na pleckach po domku:rofl2:

Hej kobietki!

Znów zapomniałam co miałam napisać...sklerozę na starość dostaję.

Kasiu- Kuba to taki dzik że myślę że możemy ich do jednej klatki z Twoim wsadzić ;-)
Aluśka- oj cierpliwość to taka cenna cecha...ja czasem ją tracę ale sie nie daję i walczę. Chociaż walka jest niemalże krwawa. Dziś miałam zcięcie z moim mężem, ale wyjaśniliśmy sobie to i owo.
Iwonce gratuluję duuuużej dziewuszki!!!
Asiulince
składam spóźnione życzonka imienikowe :-)

i więcej nie pamiętam ....

my obejrzeliśmy wyścig w Monaco:tak::-):-):-)drugie miejsce Roberta!!!!! Szymonek się pospał a ja drugiego dania idę stawać:dry:
Sikoreczka jeszcze nie przyleciała:confused:
Bodzia fajne popołudnie z mamą:tak::-)

reklama
Aluśka- oj cierpliwość to taka cenna cecha...ja czasem ją tracę ale sie nie daję i walczę. Chociaż walka jest niemalże krwawa. Dziś miałam zcięcie z moim mężem, ale wyjaśniliśmy sobie to i owo.
Meg cierpliwość u mnie niestety już się powoli kończy:-:)crazy::no:

Zdjęcie wkleiłam i to co mi nie pasuję napisałam teraz czekam na Twoją opinię:tak:

Do góry