reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I dostał od mojej mamy plecak z kurczakiem, który wygrała na karaoke z KFC:-DMa w nim dwa wagoniki i biega z nim na pleckach po domku:rofl2:
Fotkę proszę;-):tak:.
Lachony,wielkie dzięki za komenty na NK:tak::happy:.
Z naszych planów to cmentarz tylko nie wypadł:wściekła/y::angry: bo rzecz jasna padało:crazy:.
Na dobry humorek zrobiłam i dzielę się z Wami Tiramisu Zobacz załącznik 79281

reklama
Bodzia,zajefajną mamuśkę masz;-):tak:.
Wita co?Warto raz na jakis czas do kościoła pójśc:tak:,akurat było ogłoszenie że w czwartek paczki wydają,tylko trzeba karteczkę z opieki,to jutro śmignę;-),może cukier dadzą:dry:?

Dałam Olkowi 2 zł na tacę,to skubany schował do kieszeni,ale później wyjął i wrzucił do koszyczka i przez całą mszę dłubał w nosie(dobrze że w samym ganku staliśmy)Jul kimke walnął jak tylko kazanie usłyszał:-D.Pozdro od Olka :angry::-p :-D:-):tak:

No pewnie,że zajefajna:-D:-DDo tego taka laske,ze mucha nie siada:rofl2::rofl2::rofl2:Karol na kolanach, jedna lapa pisze:sorry2::sorry2:Moja mamulka, choc sama kasy nie ma za duzo wsio na burito mu kupila bo rzeklam,ze ochote mam:tak::tak:I jeszcze pizze fundnela, wiec juz nie wiem czy jutro dzien matki czy dziecka:blink::blink:

Jestem, po ciężkim łikendzie w szkole ;-). Nie mam siły dzisiaj nadrabiać więc zrobię to jutro.
Z tego co zdążyłam zauważyć - GRATKI OGROMNE DLA IWONKI :tak:

Poza tym mam już 3 zaliczenia wpisane do indeksu - z technologii informacyjnej 5, z psychologii rozwojowej i osobowości 4 i z socjologii 3 (to i tak cud - przez cały semestr byłam raz u tej babki na ćwiczeniach, a nic nawet zaliczać nie musiałam :-D).

No to do jutra

Papa

Martynka GRATKI, :rofl2::rofl2::rofl2:
A widzisz tak się denerwowałaś;-);-)Kciuki domówek i juz 3 zalicznia:-DA ile Ci jeszcze zostało?

Witanko!
Ja dziś zaliczyłam obiadek u teściówki. No jakoś przeżyłam;-):-p
Teścik zdałam na jedną kreseczkę.... ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:tak::-D
choc z drugiej strony troszkę żal:sorry2:
idę dzieciarnię zasypiac:-)

No jesteś nareszcie bo ja się tu zamartwiam:rofl2::rofl2::rofl2:
Ciesze się z Toba a ten żal rozumiem...:sorry2:

reklama
:-):-):-):happy::happy:
Witanko!
Ja dziś zaliczyłam obiadek u teściówki. No jakoś przeżyłam;-):-p
Teścik zdałam na jedną kreseczkę.... ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:tak::-D
choc z drugiej strony troszkę żal:sorry2:
idę dzieciarnię zasypiac:-)
Sikoreczko gratulacje za odwage za zrobienie tesciku,pewnie sie cieszysz i odetchnelas z ulga ,choc jakby wynik byl inny to tez byloby niezle pewnie ,jestes bowiem MAMA na medal albo wlasciwie na dwa medale:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Do góry