reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Miłego poprawiania humoru Madziu :tak::tak::tak: słodkich snów
Witaj Kasiu
Ludi walec działa na sadystów;-):-D:-D:-D:-D
walca ni mam ale walek moze tez byc ,nie,pogonilam go z tym zarciem i teraz wietrze te zapachy ,bo mi w bbrzuchu burczy ,a mam jeszcze wczorajsze zeberka ,boshe na co ja sie drecze ,jesc mi sie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::nerd::nerd::baffled::baffled:

reklama
walca ni mam ale walek moze tez byc ,nie,pogonilam go z tym zarciem i teraz wietrze te zapachy ,bo mi w bbrzuchu burczy ,a mam jeszcze wczorajsze zeberka ,boshe na co ja sie drecze ,jesc mi sie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::nerd::nerd::baffled::baffled:
Kochana jedz co innego Ci zostało na tym wygnaniu?
ja też strasznie głodna tylko ja w domu nic nie mam ale znalazłam biszkopty Stasia mam nadzieję,że się nie pogniewa;-):-D:-D:-D:-D

Kochana jedz co innego Ci zostało na tym wygnaniu?
ja też strasznie głodna tylko ja w domu nic nie mam ale znalazłam biszkopty Stasia mam nadzieję,że się nie pogniewa;-):-D:-D:-D:-D
wiesz co czytam twojego posta a tam ,,,znalazlam biszkopty Stasia,, a ja se przeczytalam chyba sie nie otruje,nie wiem jak to sie stało ,sama sie śmieje z siebie,podgryzlam troszki zeberek,chodz do mnie ja mam zarcia ,bo moj maz luuuuuuubi jesc i musi byc duuuuuuuuuuuzo ,jak kupuje kurczaki z rozna to 3 naraz i jak ja mam nie jesc w tym domu kochana,on mowi ze w Polsce sie ograniczal tu nie bedzie

:dry::dry::dry::dry:kto ci takich głupot nagadał:dry::dry::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2: cięzko mi teraz zaakceptować ze rozmiar 36 jest za wąski w biodrach i biuście, ot i co:unsure:
Jakaś aktorka a ja sobie to jako motto wezme:-D:-D:-D

nigdy w życiu nie miałam starszego brata więc z leksza w szoku jezdem:huh:
Ja mam 3,5 lat młodeszego ale tak sie tłukiśmy,ze sie dziwie,że wyszliśmyz tego cało:baffled:

Ludi to nie Ty przytyłaś tylko ta cholerna rozmiarówka ciągle się zmniejsza:tak::tak::tak::tak::-D
DOKŁADNIE
A co do rozmiarówki to ja w życiu 36 nie nosiął, 30 mocno zawyżone a w tej chwili 46:dry::dry::dry::dry:Szczególnie w biuście:-p:-pA przed ciążą i niedawno w doopie 42.Nic z tego nie jarze..
Iwonka2006 jutro do szpitala idzie...Śledze jej opisy na gg:tak:
Małżon mnie z kompa wygryzł, wyścigówkami se jeżdził:dry:

Bodzia tak to jest z chłopami mój to w fife gra
Ja przed ciążą nosiłam 38 teraz 42 ale jak kupowałam spódniczkę to miała rozmair 46 :szok::szok::szok::szok::szok: i ja nie wiem bo następną miałam 40.Ta rozmiarówka jest porąbana i już
:tak::tak::tak::tak::tak:

Więc
Takie coś szyłam na dyplom i tytuł technika, z kolezanką szyłam:tak:

A takie coś szyły starsze kolezanki a myśmy tylko prezentowały.Pytanie.Cio to za strój???A to ja jezdem

Tak się uczyłyśmy:sorry2:
0232521630.jpg

reklama
Bodzia tak to jest z chłopami mój to w fife gra
Ja przed ciążą nosiłam 38 teraz 42 ale jak kupowałam spódniczkę to miała rozmair 46 :szok::szok::szok::szok::szok: i ja nie wiem bo następną miałam 40.Ta rozmiarówka jest porąbana i już
:tak::tak::tak::tak::tak:
no tak no tak ,mlo spotkac bratnie dusze w kwestii powalonych rozmiarow

Do góry