reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkim Iwonkom z okazji ich swieta wszystkiego naj,naj,naj,naj....................:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
o to ,to ,moja droga ,ja tez prosto z centrum handlowego wrocilam ,i z niczym ,dla siebie ,bo wszystko jakies ciasne bylo takie,usilowalam wgnieść tylek w 40 ale miejsca w spodniach bylo malawo ,wściekla kupiłam se na kolacje salatke pod tytulem,,florida,,moze czas mniej żreć bo jak tu przyjechalam to bylam taka 38 czasem 40 a teraz dooopa ,i to duza w dodatku:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Ludi to nie Ty przytyłaś tylko ta cholerna rozmiarówka ciągle się zmniejsza:tak::tak::tak::tak::-D

Ludi to nie Ty przytyłaś tylko ta cholerna rozmiarówka ciągle się zmniejsza:tak::tak::tak::tak::-D
myśisz?????????no mejbi ,mejbi,ale sałatka dobra,chociaz skład zaskakujący;kapusta biała,mandarynka,seler naciowy,i cos nieokreslonego ,bialawe kawaleczki ,no i majonez czy costam ,dobra ale dziwna

Laseczki ja mówię dobranoc bo męż mi na poprawę humoru naznosił tu winko, czekoladę gorzką, lody, truskawki i jakiś filmik zapodaje:tak:normalnie się czuje jakbym w ciąży znowu była:dry::-D:-D
Różowawych senkuff drogie e-psiapsiółki

Czesc mam na imie Kasia::)) Jestem mamą dwuletniej prawie Zuzi, jestem poraz pierwszy na tej stronie, mam nadzieje ze dojde ze wszystkim o co tutaj chodzi pozdrawiam wszystkie mamuski:tak:

Laseczki ja mówię dobranoc bo męż mi na poprawę humoru naznosił tu winko, czekoladę gorzką, lody, truskawki i jakiś filmik zapodaje:tak:normalnie się czuje jakbym w ciąży znowu była:dry::-D:-D
Różowawych senkuff drogie e-psiapsiółki
w ciazy koffana to ty mozesz byc dopiero po takiej kolacji ,i jeszcze filmik fju fju fju

reklama
Do góry