reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Więc
Takie coś szyłam na dyplom i tytuł technika, z kolezanką szyłam:tak:

A takie coś szyły starsze kolezanki a myśmy tylko prezentowały.Pytanie.Cio to za strój???A to ja jezdem

Tak się uczyłyśmy:sorry2:
0232521630.jpg
bohaterka z ciebie takie cos uszyc no no nio

reklama
Wow ale się dziś zasiedziałam...Ale oglądałam "W 80 dni dookoła świta" i skanowałam fotki na NK do szkoły co by dodać..Ach to były pikne czasy:sorry2::sorry2:Ale pomału mi się japa drze....Więc mówie DOBRANOC choć moge się jeszcze kręcić:blink:

Dzięki, ale ileżeśmy przy tym się nakleły, nocek zarwały i nerwów napsuły..Ech...A najgorsze jest,że teraz to nie wiem czy bym dała rade:dry::sorry2::sorry2:
ja do szycia to noga jestem stolowa,maz guziki przyszywa u nas bo ja tego nie mam cierpliwosci robic za grosz,a to bardzo przydatna rzecz,co z tym suwaczkem kochana ???jak sie to robi bo ja w tym tez noga jestem

Hejooo
Marta mój nie śląski:-p:-pKażda z z grupy szyął inny strój regionaly.Prosze się nie sugerować moim miejscem zamieszkania:rofl2:
Ludi ja musieć szyć bo ja krawcowa:rofl2:

Staś Stasiulinski obudzil mnie dzis wczesniej i tak oto dzieki temu moge juz z Wami kochane dziewczatka byc.:-)Noc w miare spokojna, tylko zasypianie dlugo szlo bo chiba nam 5 ida, ale sie pocieszam ze to juz koniec zabkowania.
Bodzia - super praca dyplomowa. Bardzo mnie sie podoba.
A stroj to moze kujawski??

Cześć mam niesamowitą niespodzinkę!
Byłam w czwartek u M i podjeliśmy decyzję o naszym mieszkniu. Grzesiek stwierdził że nie będziemy się męczyć i że wie teraz co tracił więc narazie będziemy wynajmować jakieś lokum w Kraśniku by bliżej do pracy miał ale to jak wróci z woja...
Bardzo się cieszę że będziemy na oddzielnym bo teraz bardzo ciężko tu wytrzymać. (teście)

reklama
Iiwka wspaniale!!!!
A jak Ty sie czujesz koffana????
Ja zaraz zmykam na zakupki i szybciorem do szmatek.Wczora mi na ekstra gacie zbrakło, wziełam mało kasy co by nie szaleć i może nikt ich nie kupił...

Do góry