reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madźka nie martw się naprawdę bo te ciuchy to teraz tylko z myślą o anorektyczkach
Sikoreczka no bombowe zabawy wymyśla Adi o co Ci chodzi?ja z moim bratem bawiłam się w bicie głową w kaloryfer:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bodzia nie kuchenkom zabawką w cenie normalnych

reklama
Ja mam przyjemnośc miec tylko siostrę i raczej takie spokojniejsze zabawy były. Chociaż usiłowałam ją nauczyc chodzenia po drzewach i garażach:rofl2: Nie dała się:-p:no::-D

Ja mam przyjemnośc miec tylko siostrę i raczej takie spokojniejsze zabawy były. Chociaż usiłowałam ją nauczyc chodzenia po drzewach i garażach:rofl2: Nie dała się:-p:no::-D
Kiepsko.Ze mną takich problemów nie było ;-):-D upodobaliśmy sobie garaż dziadka na który łato się wchodziło za to gorzej z zejściem.Parę razy dostaliśmy w kóre za ten dach ale jakoś nie psuło nam to zabawy:tak::-D

JA na chwilu,doczytac;-):tak:.
Tak namiętnie Olek się kąpał,że nadział się plecami na kran:szok: i zdartą skórę ma-coby ktoś nie pomyślał,że się nad dzieckiem znęcamy:crazy:(fotka jutro;-)).
Po cieście śladu ni ma:no: i mus ugotowac było kaszkę mannę z soczkiem.Do juterka,bo nie wiem czy pojedziemy:-( przez pogodę,bo"zdjęcia i film będą źle oświetlone":dry::baffled::crazy:

Małż przemówił do mnie i chce żebym z nim na chrzciny jechała,teraz poszedł do spowiedzi a że on nie umie ani formułek ani rachunku sumienia to mu powiedziałam i grzechy też wymieniłam kłócenie się z żoną też mu wymieniłam:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D Może będzie si jak wróci kupek jeden;-)
wyjmij czerwoy dywan albo chodnik bo jak bedzie klekal ,kiedy bedzie cie przepraszal,zeby se spodni nie powalał,moze zrozumial wreszcie

reklama
Czułam koffana,że to o to chodzi.Nie martw się jest nas wiele!!!!A Ty wspaniała kobietka jesteś, tylko te ciuchy są na anorektyczki a nie na prawdziwe, ponętne kobiety:laugh2::laugh2::laugh2:
Ostatnio dobry telst usłyszałam
Ciuchy do figury a nie figure do ciuchów:tak::tak::tak:
o to ,to ,moja droga ,ja tez prosto z centrum handlowego wrocilam ,i z niczym ,dla siebie ,bo wszystko jakies ciasne bylo takie,usilowalam wgnieść tylek w 40 ale miejsca w spodniach bylo malawo ,wściekla kupiłam se na kolacje salatke pod tytulem,,florida,,moze czas mniej żreć bo jak tu przyjechalam to bylam taka 38 czasem 40 a teraz dooopa ,i to duza w dodatku:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry