reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka imieninowe życzonka Ci ślę koffana by Ci się życie układało według planu a wszystkie nieoczekiwane zwroty akcji niosły samą radość
rosegoutte1wj7.gif

Anula to Ci Staś radość sprawił i to tuż przed dniem matki:tak::tak::-)świetny rachunek sumienia:-D

Wróciłam z zakupów:-(tylko dolinę załapałam:-:)-(ale przecie nie będę wam tu smęcić:no:idę żurek gotować bo męż na suchym cały dzień:dry:ale dzidzią nasza pierwszorzędnie się zajął:tak:;-)zerkam

reklama
Bodzia no co ty takie "drobniutkie" ceny a ty mówisz że przegięcie:-D:szok:
Madziu za życzenia dziękuję, a cuż to za dolina:-( Posmuc że nam troszkę:tak::-(

Bodzia no co ty takie "drobniutkie" ceny a ty mówisz że przegięcie:-D:szok:
Madziu za życzenia dziękuję, a cuż to za dolina:-( Posmuc że nam troszkę:tak::-(
Buhahhahhhaha]
Madziu koffana czy Ty nic na chrziny do ubranianie kupiłaś????Oj tule mocno koffana.Osmęc nam lepiej Ci się zrobi:tak:

pierdoły takie:dry:nic nie kupiłam na te chrzciny i tylko załapałam fazę na wytykanie sobie niedoskonałości i zaniedbań figurowo-urodowych. do jutra mi przejdzie.słabszy dzień, w którym człowiek jak szara mysza się czuje albo podtuczony kopciuch;-)

Czułam koffana,że to o to chodzi.Nie martw się jest nas wiele!!!!A Ty wspaniała kobietka jesteś, tylko te ciuchy są na anorektyczki a nie na prawdziwe, ponętne kobiety:laugh2::laugh2::laugh2:
Ostatnio dobry telst usłyszałam
Ciuchy do figury a nie figure do ciuchów:tak::tak::tak:

ach Madziu busssssssssi for ju na poprawkę humorku.
Ja mam dośc męż z pracy przylazł i śpi:baffled: Dzieciarnia teoretycznie się bawi, ale mus ich pilnowac( Adrian ostatnio uczy Madzię dziwnych zabaw typu skok z łóżka w dal lub rzut wózkiem na odległośc):sorry2:

reklama
Do góry