reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a mozece do diaska napisac nicka tego faceta???/
jsorbek pisze:
kunda zerkłam na tego facia i powiem co że miałas sporo szczęścia bo miał tylko 20 pozytywó ale dużo z 2004 roku, ale najważniejsze że tydostałaś wózek  :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Dlatego ja powyżej 100 zawsze za pobraniem :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: z dopłatą 5 zł żeby mozna było sprawdzić

ojjj Kunda ale allegro zwraca własnie do 300 zł !! jak sie straciło kase .Ale muszą mieć papier z policji że przyjeli sprawe ! poczytaj sobie na allegro o tym .Wiec jest zabezpieczenie przeciwko takim oszustom :)

L4dY-bIrd pisze:
ojjj Kunda ale allegro zwraca własnie do 300 zł !! jak sie straciło kase .Ale muszą mieć papier z policji że przyjeli sprawe ! poczytaj sobie na allegro o tym .Wiec jest zabezpieczenie przeciwko takim oszustom :)

tak zwraca do 300 zł nie wiedziałam a ajki papier a cha że przyjęli sprawę no tak ::) ::) ::) :laugh:

nie wiem jak to dokładnie znia było moze zapłaciła wiecej niz trzy stówy.
ja lubie odbiory osobiste bo wtedy zawsze sobie ogladne i wogóle, zreszta nie neguje ludzi którzy maja mało komentarzy w koncu ja tez kiedys zaczynałam ;D a facet jak ja zdecydowałam sie kupis sprzedał juz 25 tych wózków i od 4 osób miał juz pozytywy. Podejzewam ze ktos mu zrobił koło d... i juz

shady juz pisałam nick tego faceta Mario 194

Ach ja dopiero w domku , dziś dziadkowie mieli dzionek z rozbujnikiem , wymęczyli mi go bo śpi jak zabity :D
A ja troszke popracowałam ... fajnie tak czasami do pracy śmignąć na chwilunie.
Oj kobitki... wracałam do domku Nowym Światem i Chmielną... ogrodki potwierane, ludzi pełno ,gadają śmieją sie przy piweczku..ach jak zatęskniłam do tego.
Aż mi się nie chciało do domku wracać ::) :p
Choć zaraz sobie o Noesiu przypomniałam i biegusiem do domku :)

Shedy ja tam w amok wpadłam i sprzedaje wszystko co mi w ręce w padnie, mam teraz faze na minimalizm ;) postanowiłam się nie przywiązywać do rzeczy i przedmiotów zostane ascetą ...najpierw wszystko zchandluje na alegro ;D :D Narazie wstawiłam 3 rzeczy ale już czekają fury ciuszków i pierdułek do wstawienia .
Idziemy jutro do Bielańskiego ? ;D

Lady-bird a co ty dziś tak opierniczasz ..co.... to Ciebie powinno sie opierniczyć bo zadko opstatnio jak na siebie bywasz :p
a tu masz link http://www.allegro.pl/item103357668_letnia_kolorowa_bluzka.html

reklama
Do góry