reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mojego chlop a dwa lata temu oszukal facet z allegro na 2000 zl...................kupil komputer i sie przeliczyl..............facet oszukal jeszcze wiele osob, prokuratura jest w toku postepowania sledczego..............i pewnie nic z tego nie wyniknie

joaskaooo..... to ladnie sie nasza policaj stara ze jeszcze niezamkneli sprawy??????ale wogule go dorwali???

dobra ja uciekam lulu bo cos mi sie oczka kleja
BRANOC DOBRANOC

Mija dalas do myslenia z tym zyciem wieczornym ???? jeszcze teraz jak sie latko zacznie to by sie pobrykalo to tu to tam i pobalowalo a tu bbuuuu i do domu ale masz racje na sama mysl o naszych dzieciach i jest sie z powrotem w swojej rzeczywisto

papapapa dobranoc

justus ach ..tak to jest.. ja jeszcze na domiar złego włuczykij i sowa.
Uwielbiałam się po nocach szwędać ::) i stopem po świecie jeżdzić też pokochałam , skończyło sie
Ale kombinujemy żeby to zmodyfikować ....bo z małym człowiekiem też się da tylko inaczej
Np. nie stopem tylko własnym tanim samochodem , spać już nie na plażach tylko w samochodziku, ale szwędaczka taka sama
A co do knajp to , w końcu sezon ogródkowy więc bedziemy zabierać Noe...możę nie po nocach ale tak do 21 z minutkami..zawsze coś
A podobno moge raz na jakiś czas winko wypić ..chyba ???

Dobranoc mamuśki, przespanej nocy ;D

DZIEN DOBRY!!!!!!!
ooo widze ze dzis ja pierwsza no coz i tak wstajesynka do szkulki wyprawic no i oczywiscie potem moja kwoczka wstaje i buuuczy zeby jej jesc dac
no tak Mijka masz racje zaczyna sie sezon ogrudkowy i fakt dzidie zreszta tak jak moja mam juz no 24 skonczy 2 lata to mozna brac tylko ze z nia sie nieposiedzi tylko trza za nia wszedzie lazic bo to diabolek w aniolku taaaaaki urwisek-mimo ze kobieta, a jak moj tygrysek byl maly to byl baaardzo spokojny zato teraz nawet jednej minuty nieusiedzi na miejscu
ale coz ja nie nazekam tylko tez zatesknilam za takimi dawnymi wypadami grilowaniem ze znajomymi itak.....

no ciekawe czy mordziulka dzic zajdzie do mnie???? z bubusiem oczywiscie!!!!

Biedronkowa Panno moje chlopy zdrowe i wesołe. Zresztą, jakże może byc inaczej, kiedy pasę ich nalesniczkami, szarlotkami i knedlami???
oto zdjątko, więcej masz na Jonatanie na wątku w dzieciaczkach.
img00237tv.jpg

Poza tym dzis przesadzam powojniki na ich miejsce w pergoli, do tej pory rosły na rozsadzie w szklarni. Ale że zimna Zożka ma być gorącą zoska, no to je wysadzę.
Kochany świat! Piękniejszy z dnia na dzień. jak panna młoda w bieli. Nie jak stare globisko...
Ja też czuje się jak panna mloda- 22 maja obchodzimy z mężem 14 rocznicę....rozpoczęcia chodzenia ze sobą. Chodzaimy do dzis. ;D

DOBRY DZIEN

Oj ja dzis 2,a pewnie bym spała jeszcze z godzinke..ale kumpela obudziła mnie seskiem wwwwwrrrrrrrr małpa jedna
ja w czoraj cały dzionek poza domciem,lumfrowałam sie z małym i oczywiscie musiałam upiec ciacho bo smaka narobiłyscie upiekłam Murzynka z orzechami na spirytusie  ;D....mniammmmm

moj synus spi sobie w najlepsze  :)

a dzis ma całe 6 miesiecy(duzy chłop juz z niego) :laugh:

reklama
Do góry