reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

napisałam do allegro o tej babie co mnie nastraszyła i ze otrzymałam wózeczek i ze jestem z tego sprzedawcy zadowolona. Ciekawe czy mi odpisza i czy odblokuja facetowi konto

reklama
Mamuski mam pytanko.Dzis pani doktor zalecila mi usg glowki przez ciemiaczko.Czy ktorac juz to robila? :(

Joaska no  no no galancie odpoczelas od  @ !!!-pozazdroscic bo ja po porodzie dosc szybko dostalam mimo ze karmilam do osmego miecha

Shady no musisz sie porozgladac po mieszkaniu ,po szafach  co tam juz ci sie znudzio i wtedy na cos natrafisz  tak se mysle????

musze sie wam pochwalic ze dostalismy no moj Mateuszek  od dziadka i babci ( moich tesciow) aparacik cyfrowy  i teraz juz tylko musze nauczyc sie wrzucania zdjatek  to teraz i ja sie bede chwalic moimi skarbeczkami hihi ciesze sie strasznie a i to jeszcze nie koniec prezentow od nich bo jeszcze zasponsorowali zakup lozka pietrowego dla dzieci przywiezi nam facet w niedziele
tylko boje sie jak oni beda na nim spac????

oj tak.....musze sie rozejrzec a nie bedzie to trdune.......mam duzo rzeczy zbednych wiec powystawiam. tym barsziej ze kupujemy nowa sofe co laczy sie z malym przemeblowaniem i pozbyciem sie gratow... :))

ktoras z was pytala o badanie IgE no ja wlasnie dzis odebralam wynik mojej Toski i jak na nim pisze zakres wartosci prawidlowych dla dzieci 1-2 lat do :49 to u mojej toski wyszlo 2,2 ???
wiecej dowiem sie dopiero 18 maja bo bede u p.alergolog tyle ze pielegniarka powiedziala ze niejest duza alergiczko bo mala wartosc jej wyszla ??? du...a blada sie dowiedzialam moze wy cos sie wiecej orjetujecie?
Joanna no ja tylko slyszalam ze cos takiego sie robi ale nic wiecej ci nie powiem bo niewiem ale to dlaczego ? czy cos niepokojacego sie dzieja jak moge spytac przepraszam ?

shady to posprzedawaj niepotrzebne ci rzeczy zawsze to wiecej miejsca w domu i jakis grosz w kieszeni

Po dzisiejszym szczepieniu lekarka zalecila usg .Z tego co zrozumialam, a zrozumialam niewiel, trzeba je zrobic poki ciemiaczko nie zarosnie a u nas jest nadal duze 2x1,5 (cokolwiek ma to znaczyc).Wspominala tez cos o welkosci glowki teraz ma 42,3 a 6 tygodni temu mial 40,5.Podobno przyrost jaet ok ale chyba vhodzi o jej wielkosc.Nie wiem ale sie martwie :(

aaa wspominala jeszcze cos o ty ze czsami robia sie jaies wodniaki....ale ze lepiej dmuchac na zimne...wiec tak wlasciwie nie iwem po co ale jestesm zestresowana.Maly tez strasznie sie prezy...i moze to jego uroda a moze nie.Tak poza tym to wsztstko jest ok

reklama
Mysmy mieli skierowanie na usg główki bo mały jest wczesniaczkiem a teraz chodzimy bo jest cos nie tak z przerwa miedzy mózgiem a czaszka, poprostu jest o 2 mm wieksza, znaczy sie było wieksza o 2mm bo teraz juz maleje ta przerwa.
W kazdym razie na usg trzeba isc puki ciemiaczko nie zarosło, badanie jest bezbolesne i nie ma sie czego bac. Joanna@ nie martw sie na zapas i idz na to usg tam spytaj sie babki która bedzie je robiła ona powinna ci wszystko powiedziec

Do góry