reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My też robiliśmy 2 razy usg główki bo mały jest po próżnociagu i miał krwiaka na potylicy. Ale wszystko jest ok, badanie oczywiscie bezbolesne a nawet chyba troszkę Adasia łaskotało bo się chichrał. :laugh:
Ja dzisiaj po badaniu u gina, będzie robione wymrażanie nadżerki. Oczywiście spytał mnie czy chcę to mieć robione w szpitalu (musiałabym leżeć 2 dni) czy u niego w gabinecie. Miałam jakieś wyjście, ja się pytam? Przecież małego nie zostawię na tak długo z mężem, po pierwsze musiałby brać urlop a po drugie nie jestem pewna czy dałby radę. W koncu on go w nocy nie słyszy, taki ma twardy sen. Mały mógłby sobie ryczeć dowoli. ;)

reklama
Mi sie tez gin we wtorek pytał co robiny z nadzerka ale ja sie jeszcze niezecydowałam zreszta mi ona co jakis czas zanika wiec jeszcze zobacze

czesc dziewuszki z wieczorka :p ale justus masz extra!!!! już pewnie planujesz przemeblowanie u maluchów w pokoju ::) i juz niemoge sie doczekać tych twoich foteczek moja droga :p ::)

Mija zapodaj linka do twojej jakiejs aukcjii :p :p :p :p :p
Kalinka ty ...wrrrrr...jedna niepisz mi tak o tych kwiatuszkach bo mnie krew zalewa że ja mam tylko parapety :mad: :mad: :mad: a i dawaj kawałek ciasta ...szybciochem :mad: ojjj jak ja sie steskniłam za twoimi chłopakami .Dawaj fotki urwisów :p :) i wogole co u nich??
Kunda miałaś wkleić fotki nowego wózka no i co ??? :mad: :mad:

jutro zrobie zdjecia razem z Maciem i postaram sie wkleic...choc czasami trudno mi wgrac zdjecia na kompa bo cos nam sie porobiło usb i działaja tylko dwa wiec jak chce wgrac zdjecia to musze wyłaczyc internet i nadodatek wchodzic pod biurko...a to to czasami mi sie nie chce

kunda zerkłam na tego facia i powiem co że miałas sporo szczęścia bo miał tylko 20 pozytywó ale dużo z 2004 roku, ale najważniejsze że tydostałaś wózek :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry