reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kalinko to witam cie i ja

I wszystkie mamusie

Kunda
super że wózio przyszedł o rana o was mysślałam i tez bym napisała na babe bo może prze nią nbiednemu facetowi zawiesili konto a to nie fair a podasz mi jego nikc bo tez kupić chce spacerówke ( chyba)

reklama
drugie podejscie-komp sioe psuje i wylacza kiedy chce!!!!!!!!!
po spacerku :) bylo super maly bez problemu zasnal oby tak mu zostalo;wszystko pozalatwialam i kupilam mu 2 czapeczki :)

No hej, Izabelka, Jsorbusiu, Kunda i inne dziewczyny.
Pisze te oto slowa z brązowymi rękami, domyć nie moge po pieleniu. ;D ;D ;D
Skąd tu by czeremche kupić, bardzo mi sie jej chce...Z lasu wykopać nie da się, wszystkie za duże...
szarlotka była doskonała. Doznanie metafizyczne, zwłaszcza z tetleyem, do ktorego dolałam jabłkowego soku.
Jak ja lubie jeść...nic dziwnego, że schudnąc do swojej wagi nie mogę w żaden sposób. Ale wolę być puszysta i wesoła. Mój mąz mnie lubi i tak. Bardzo lubi. I nawzajem. ;D

wysprzatalam domek na glanc!!!sama sie sobie dziwie jak to zrobilam...............po dzisiaj wlasnie dostalam moja pierwsza @ po porodzie............historyczna chwila, po prawie 1,5 roku.............hehe dziwnie jakos :)

zaraz zakupki, spacer.............moze jakis obiadek na miecsie ( mam ochote na jakis bar mleczny ;) ;))

jsorbek facet do wózków to Mario 194. Wózek naprawde jest lekki, sama go wytaszczyłam z autobusu ;D, jedyny mamnkament to to ze jest duzo czesci plastikowych. Macio nawet nie miał obiekcji jechac przodem i ogladac swiat. Nie dosc ze był w nowym wózku to jeszcze w nowej czapce z daszkiem która troche mu spadała na oczka i trzeba było ja poprawiac, Jeden cm wiecej i bedzie dobra ;D

Mija jeszcze nic nie wstawialam na Allegro, bo nie mialam aparatu, pozyczylam tacie, ale jutro sie tym zajme....powsadzam pare rzeczy, ale zastanawiam sie co mozna sprzedac hmmmm....mam np. album dla dziecka takie co sie kupuje po urodzeniu, bo mam dwa to po jaka cholere, wiec jeden sprzedam, sprzedam trez wkladki laktacyjne ale co dalej.....podpowiedzcie cosik

ja sprzedawałam ubranka małego które wiedziałam ze nie chce zostawic, ubrania moje w których sie nie miesciłam, ponadto stary zepsuty tel kom i musze przyznac ze któs dał za niego 10 zł, ponadto ksiazki mozesz sprzedawac co prawda ja ksiazek nie sprzedaje bo nie lubie sie znimi rozstawac....co jeszcze...nic mi nie przychodzi do głowy...

reklama
Witajcie wieczorowa pora !!!
nas dzis nie bylo od 9 rano w domku  bylismy z mordziulka i hubciem na targu udalo sie jej mnie namowic ;D potem z toska wpadlismy na mala kawusie i pilismy ja szybciutka bo mordziulka  szla na rechabilitacje a potem poszlismy do tesciowej i potem zabralam od niej mojego tygryska do domku (bo jadac na targ zostawilam go bo dzis zaspalismy do szkulki) a moja tosia wruci z dziadkami,dziadzio musi sie znow nacieszyc wnusia bo jutro znow jedzie tylko teraz za do portugalj??? o boziu wspulczuje mu no ale on lubi jazde
Kunda to fajowo ze wozio juz masz  no i fajowo ze Macio zadowolony :laugh:
Kalinka narobilas apetytu wszystkim i jutro pewnie kazda bedzie sie chwalic ze cos upiekla :p
Mijano dzis humorki lepsiejsze tylko cosik glowa boli i mojego meza tez nawet byl teraz wziasc sobie tabletke bo juz nie mogl wytrzymac w pracy a maja siedziec do 22 ???
DZiewczyny te co maja ogrody ogrudeczki czy cusik takiego  BARDZO WAM ZAZDROSZCZE!!!!bo ja tez tak jak chyba Izabelka to pisala ze  balkonu nawet niemam no coz pozostaja spacerki!!

Do góry