reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda ciesze sie ze wozeczek przyszedł i ze sie podoba maciowi bo to najwazniejsze

kurde tez bym sobie wylazła do ogrodu .......a ja nawet balkonu nie mama :(

reklama
kurcze ja dzis ide na zakupy musze sobie cos kupic.....jakis but,spodnie,i bluzke.......bo ciagle małemu i małemu  :p

ale czas na mamy szalenstwo  ;D...ale mi sie chumorek poprawi jak wpadne do sklepow

dziewczyny zazdroszcze wam ....najpierw sniadanko a potem kawusia,bo ja najpierw kawusia a sniadanko tak koło 12-13 ;)nie umiem przełknac nic rano

jejku spojrzałam nie nie kumam podpisu wiekowego u mojego szkraba 5 mies 4 tyg 1 dzien............jak on jutro ma 6 mies

no chyba ze ja liczyc nie umiem ur.12.11.2005

brenda pisze:
jejku spojrzałam nie nie kumam podpisu wiekowego u mojego szkraba 5 mies 4 tyg 1 dzien............jak on jutro ma 6 mies

no chyba ze ja liczyc nie umiem ur.12.11.2005

czyli dobrze pokazuje ..........jutro jest 12, wiec jutro bedzie mial pol roczku

własnie sobie zrobiłam kawusie, pranko nastawiłam niech sie pierze potem wywiesze na dworze i do wieczora bedzie suche.

a Macio lezy i spiewa

Cześć dziewczyny ;D
jak tam dziś humorki ... bo u mnie troszke lepiej ... choć nie do końca
Coś mam podejrzenia żę u mnie to chormonki do normy wracaja ... bo tak samo łatwo mnie od wczoraj wyprowadzić z równowagi jak i do płaczu doprowadzić
No chyba żę w ciąży jestem :D ( wcale nie śmieszne ::) )

Kunda super żę wózek doszedł,teraz możesz odpisać babie żę chyba grubo się myliła i żę zgłaszasz do alegro żę sieje ferment :p

Kalinka a ty jak zwykle słodkościami i pysznościami dręczysz....teraz przypomniałam sobie o szarlotce i też będze musiała sie zabrać za pichcenie ..... ale jak pojawią się śliweczki mmmmmmmm to zaraz placek ze śliwkami wyczaruje.... moja specjalność ;D

Oj Kunda i Kalinka jak ja wam zazdroszcze tych waszych ogrodów, całe dnie bym w swoim spędzała ... gdybym miała :) i myślała

reklama
Kalinko ja też mam bardzo duży ogród, ale właśnie płacze po moich kwiatach. :( Przyjechali robotnicy i rozstawiają rusztowania wokół domu a miałam tam posadzone takie piękne piwonie, maciejkę, hortensje, róże. I wszystko się zmarnuje zadepczą buuuuuuuuuuuuuuuu.........

Do góry